Regija

(VIDEO) Po uzoru na ‘UFC Embedded‘: Pogledajte prvu epizodu novog FNC-ovog serijala

FNC najava

 Screenshot (youtube, Fnc)
Najbolja hrvatska MMA organizacija konstantno uvodi inovacije i dižu se na sve višu razinu

FNC nam ovaj tjedan donosi najveći event od osnutka organizacije, a spektakl će se održati u Areni Zagreb. Više od 15 tisuća gledatelja moglo bi se skupiti u toj velikoj dvorani, a organizatori su se potrudili složiti što atraktivniji ‘‘fight card‘‘.

Zvijezde organizacije poput Daniela Bažanta, Đanija Barbira, Ivana Erslana, Marka Bojkovića, Filipa Pejića itd., nastupit će u nedjelju na FNC 11 eventu, a osim zanimljivog ‘‘fight carda‘‘, organizacija jako puno ulaže i u promociju samog eventa.

Gotovo svaki dan imamo priliku uživati u novom, ali i jako kvalitetnom promotivnom sadržaju. Tako je FNC jučer započeo sa serijom ‘‘Vlogova‘‘ koji nalikuju na UFC-ov ‘‘Embedded‘‘ serijal.

FNC će nam kroz ukupno četiri epizode pokušati što više približiti sami ‘‘fight week‘‘, ali i dijelove priprema ususret samom ‘‘fight weeku‘‘. Tako nam prva epizoda ovog serijala donosi kadrove s nekih od posljednjih treninga koje su odradili Ivan Erslan, Filip Pejić i Matej Batinić.

Erslan i Pejić svoje treninge odradili su unutar zagrebačkog ATT-ja, a Matej Batinić trenirao je u dvorani Mirka ‘‘Cro Copa‘‘ Filipovića. Na Batinićevom treningu osim Mirka pojavili su se i Antonio Plazibat, Ante Delija, ali i UFC-ov poluteškaš Anton Turkalj.

Nećemo vam previše otkrivati, jer najbolje je da sve pogledate sami u ovom videu odlične produkcije. Sjajno je vidjeti da jedna regionalna MMA organizacija izbacuje sadržaj na razini velikih svjetskih organizacija i FNC vidno napreduje na svim poljima ovog biznisa.

Linker
05. srpanj 2024 05:28