Regija

(VIDEO) Može li se Fabjan nositi s ovakvim ‘ground and poundom‘? Prisjetite se kako je Stošić demolirao Scheffela

Darko Stošić

 Screenshot/X (KSW)
Najboljem srpskom teškašu bilo je potrebno minutu i 14 sekundi da upiše pobjedu nad bivšim Delijinim protivnikom

Sati nas dijele od najvećeg regionalne MMA priredbe u povijesti, FNC-a 17, a tim povodom donosimo vam podsjetnik na posljednje nastupe glavnih aktera beogradskog "eventa", u ovom slučaju Darka Stošića. Najbolji srpski teškaš posljednji je put u oktogon ušao krajem veljače ove godine, na KSW Epic priredbi, i tom prilikom upisao pobjedu tehničkim nokautom u prvoj rundi.

"The Hammer" je u meč s bivšim protivnikom Ante Delija (Dubrovčanin ga je 2022. dva puta savladao na putu do osvajanja PFL-ovog teškaškog turnira) ušao nakon vezanih pobjeda nad Stefanom Vojcakom i Michalom Martinekom, a isti je ishod upisao i protiv Scheffela. Minutu i 14. sekundi bilo je potrebno Stošiću da okonča meč u poljskim Gliwicama, a ključna je bila sekvenca u kojoj je 31-godišnjeg Brazilca pogodio lijevim direktom i poslao ga na pod, a onda i dovršio posao serijom razornih "ground and pound" udaraca nakon kojih sucu nije preostalo ništa drugo nego da prekine meč i sačuva Scheffelovo zdravlje. Kako je prijelomna situacija izgledala, možete se prisjetiti u videozapisu koji slijedi.

Bila je to Stošićeva 20. pobjeda u profesionalnoj MMA karijeri, odnosno četvrta uzastopna pod okriljem KSW-a (sve četiri prekidom), kojom je sačuvao status prvog izazivača teške kategorije u najjačoj europskoj promociji.

Linker
16. lipanj 2024 04:37