Regija

(VIDEO) Glory je objavio snimku Plazibatovog nokauta

 Tarik Khbabez, Antonio Plazibat

 Pro Shots Photo Agency/ddp USA/Profimedia
Klizavi pod ometao je našeg borca, no na kraju je ipak ostvario svoj cilj

Glory je upravo objavio snimku u kojem se vidi trenutak kada je naš najbolji kickboksač Antonio Plazibat savršeno odmjerenim desnim krošeom nokautirao Marokanca Tarika Khbabeza. Antonio je odmah nakon pobjede prozvao prvaka Rica Verhoevena kojemu sada kuca na vrata za borbu.

Podsjetimo se, Marokanac je aktivnije započeo prvu rundu, no ubrzo je Antonio preuzeo inicijativu i snažnim kombinacijama ručnih tehnika i low kickova potpuno kontrolirao borbu. Čak se ni komentatori nisu mogli načuditi činjenici da Marokanac i dalje stoji na nogama nakon snažnih kombinacija 23 kilograma težeg borca.

U drugoj rundi Marokanac se dobro oporavio od batina, a i nije izgubio previše snage s obzirom na to da je dobar dio prve runde proveo statično i ne umarajući se previše. Antonio je smanjio volumen svojih udaraca, a Tarik je preuzeo inicijativu i pogađao našeg borca dobrim kombinacijama koje našeg borca nisu previše naštetile, ali kod sudaca je to bilo dovoljno da mu daju drugu rundu.

Antonio se nekoliko puta okliznuo u borbi zbog mokrog poda u ringu, a to je maha uzelo najviše u trećoj rundi. U jednom navratu izgledalo je kao da je ozlijedio koljeno, te je svu koncentraciju počeo usmjeravati na to da se ponovno ne oklizne. Strpljivo i koncentrirano odrađivao je borbu u trećoj rundi sve dok nije dočekao priliku i sjajnim desnim krošeom poslao Marokanca na pod nakon čega je sudac prekinuo borbu.

Tarik je uspješno blokirao i amortizirao Antonijeve udarce tijekom borbe, pa je to vjerojatno i razlog tome da je nakon prve runde i dalje ostao stajati na nogama. No prvi čisti i kirurški precizan desni kroše 125 kilograma teškog borca bio je ipak preveliki zalogaj za marokanskog borca. Snimku nokauta pogledajte u nastavku članka.

Linker
01. srpanj 2024 02:40