Regija

(VIDEO) Cro Cop demonstrirao svoj slavni 'high kick': Lijeva noga groblje...

Cro Cop
 Instagram
Legendarni hrvatski borac Mirko Filipović ne miruje u mirovini! Dapače, dojam je da je u tako dobroj formi da bi sutra mogao odraditi meč na najvišoj razini. U srijedu je videom na službenom Instagramu demonstrirao zašto je njegov "high kick" toliko slavan.

45-godišnji Cro Cop je posljednji profesionalni meč odradio u veljači ove godine svladavši Roya Nelsona u Bellatorovom kavezu. Nakon ozbiljnih zdravstvenih problema Filipović se povukao u sportsku mirovinu, ali se vrlo brzo, već nakon odrađene rehabilitacije, vratio u dvoranu. Najprije je krenuo s laganijim treninzima, da bi vrlo brzo ponovno stigao gotovo u natjecateljsku formu što je jasno vidljivo prema materijalima koje objavljuje na društvenim mrežama.

U srijedu je objavio video s recentnog treninga u svojoj dvorani u Gajnicama na kojem vježba svoj slavni udarac nogom u glavu - "high kick". Upravo od tog oružja su stradala imena poput Vovchanchina, Emelianenka, Silve, Hunta ili Bernarda. Fokuser mu drži stalni trener iz Cro Cop tima Kristijan Pejša, a udarci koje Filipović baca i dalje izgledaju eksplozivno i razorno. Kao u najboljim danima...

Dana ranije je demonstrirao još jedan udarački dril u kojem je kombinirao ruke i noge. Pokazao je kako nakon "middle kicka" udariti i s rukom bez gubitka ravnoteže. Oba videa možete pogledati u nastavku.


Linker
04. srpanj 2024 10:03