Regija

Velik dan za hrvatske borce: Saznajte gdje i kada možete pogledati mečeve Alena Babića i Roberta Soldića

David Spilmont vs. Alen Babić

 Screenshot (youtube, Matchroom Boxing)
Ponajbolji hrvatski boksač te ponajbolji hrvatski MMA borac danas će odraditi svoje nastupe

Sve smo bliže završetku 2021. godine pa tako i velike borilačke promocije polako zaključuju godinu. Poljska MMA organzicija KSW danas će u poljskim Gliwicama organizirati KSW 65 priredbu. Radi se o eventu koji predvode legendarni Mamed Khalidov i ponajbolji hrvatski MMA borac Roberto Soldić.

Mnogi ovaj meč vide kao najveći u povijesti KSW-a, a Soldić ima priliku postati prvakom dvaju težinskih kategorija. Naime, ''RoboCop'' aktualni je KSW-ov prvak velter kategorije, a ulog u meču protiv Khalidova jeste pojas srednje kategorije. KSW-ova večerašnja priredba započinje u 18:00 sati, a ukupno 10 borbi je na programu. Soldić i Khalidov kao predvodnici priredbe, nastupit će u posljednjoj borbi večeri. Dakle, nastup hrvatskog borca možemo očekivati oko 22:00h, no sve ovisi o tijeku ostalih borbi i samog programa.

Prijenos KSW 65 priredbe može se pogledati putem KSW TV-a. Cijena PPV-a iznosi devet eura, a dio programa koji se plaća, započinje od 19:00h.

Alen Babić također će danas kročiti u borilište. 31-godišnjeg Rovinjanina čeka borba protiv Davida Spilmonta (11-7-0, 7 KO). 30-godišnji Francuz nije ono što je Babić tražio, ali organizatori u ovako kratkom vremenu nisu uspjeli pronaći boljeg protivnika. Ipak, niti jednog protivnika ne treba podcjenjivati, a naročito ne u teškoj kategoriji. Više od 16 kilograma razlike je u težini između dvojice boksača, no Babić je odavno navikao na osjetno teže protivnike.

Iako protivnik nije zvučno ime, pozornica je velika. Naime, ''Savage'' danas nastupa u Manchester Areni, a priredbu predvodi meč visokorangiranih teškaša Josepha Parkera i Dereka Chisore. Radi se o boksačkoj priredbi koju brojni boksački fanovi neće propustiti, a Babić ima priliku četvrti put ove godine pokazati se publici. Inače, hrvatski boksač danas traži jubilarnu desetu pobjedu u jednako toliko nastupa.

Borba između Babića i Spilmonta može se pogledati putem DAZN platforme. Mjesečna pretplata iznosi 12.99 kuna. Babićev meč u sklopu je glavnog dijela priredbe (main carda), a taj dio programa započinje od 19:00h. Alenov meč prema informacijama s DAZN-a drugi je po redu, dakle iza 19:30h možemo ga očekivati u ringu.

Linker
05. srpanj 2024 18:50