Regija

'Terror' ostao bez opasnog protivnika na WFC-u: 'Mora da se uplašio dva broja manjeg borca...'

Savov protiv Truščeka
 WFC 24
Ivica Trušček se ipak neće sudariti s Bugarinom Svetlozarom Savovim na WFC-u 24, koji slijedi 19. siječnja u ljubljanskoj dvorani Tivoli. "Terror" se u glavnom meču priredbe trebao okušati protiv prvaka iz više kategorije do 84 kilograma, no prema objavi na društvenim mrežama, Savov je otkazao nastup radi ozljede.

Trušček je u svojoj poruci na Instagramu nasmijao fanove ciničnim početkom objave u svom dobro poznatom stilu.

"Hvala Bogu da je Bugar sam sebe ozlijedio... boli me ki**, ako ne može ni ući u kavez, ja to računam kao pobjedu. A revanš nikad ne tražim, ali i ne dajem... Mora da se uplašio dva broja manjeg borca, s polovičnim uspjehom i dva poraza zaredom koji UVIJEK gubi od protivnika njegovog stila... NOT!", napisao je Trušček te je dodao:

"Čekam novog protivnika, nekoga tko može barem vlastiti trening izdržati i sačuvati mi privilegiju da ga JA ozlijedim, polugolog u kratkim hlačama, pred 5 tisuća ljudi, uživo na internetu i TV-u. Ili, ako ćemo biti realni, on mene. Svejedno je zapravo, dok god je nasilno i zabavno, ja sam zadovoljan..."

"Terror" je zaključio u svom stilu...

"Ako ispunim barem 90 posti svojih fizičkih mogućnosti, mentalne snage i tehničke uvježbanosti, a svejedno ispadne premalo i završim kao žrtva na tuđem highlight videu, svejedno pristajem i sam se javljam za tu ulogu. Nije me sram prihvatiti borbe za koje ZNAM da ću dominirati, volim ih najviše, kao i svako drugi. Ali me nije ni strah potpisati za one koje znam da će me polomiti, i da će me boljeti dugo, jako dugo... Najgore bi bilo da se niti ne borim, to bi boljelo daleko više od toga da dobijem batine pred svima..."

Na WFC-u 24 su najavljeni i nastupi iskusnih slovenskih veterana Marka Drmonjiča i Bojana Kosednara, a vidjet ćemo i dvoboj u teškoj kategoriji u kojem će nastupiti neporaženi Slovenac Luka Podkrajšek i puno iskusniji Viktor Vasić iz Bosne i Hercegovine.

Trušček je prije nastupa protiv Kaszubowskog u Areni Zagreb (KSW 51 u studenom) imao čak 6 pobjeda u nizu te je njegov profesionalni "score" skočio na 38-31. Sada je s ova dva posljednja poraza hrvatski borac na 33. poraza u karijeri koja traje još od 2007. godine. U 2020. ga gotovo sigurno očekuje i novi nastup u KSW-u s obzirom na sve što je pružio u fenomenalnom debiju iz studenog.

View this post on Instagram

Savov OUT! Hvala Bogu da je Bugar sam sebe ozlijedio... boli me kita, ako nemože ni ući u kavez, ja to računam kao pobjedu A revanš nikad ne tražim, ali i ne dajem... Mora da se uplašio dva broja manjeg borca, sa polovičnim uspjehom i dva poraza zaredom koji UVIJEK gubi od protivnika njegovog stila... NOT! Idemo dalje Čekam novog protivnika, nekog ko može barem vlastiti trening izdržati i sačuvati mi privilegiju da ga JA ozljedim, polugologa u kratkim hlačama, pred 5.000 ljudi, uživo na internetu i TVu... ili, budimo realni, on mene, svejedno je zapravo, dok god je nasilno i zabavno, ja sam zadovoljan... Ako ispunim barem 90% svojih fizičkih mogućnosti, mentalne snage i tehničke uvježbanosti, a svejedno ispadne premalo i završim kao žrtva na tuđem highlight videu, svejedno pristajem i sam se javljam za tu ulogu... Nije me sram prihvatiti borbe za koje ZNAM da ću dominirati, volim ih najviše, ko i svako drugi, ali me nije ni strah potpisati za one koje znam da će me polomiti, i da će me boljeti dugo, jako dugo... Najgore bi bilo da se ni ne borim, to bi boljelo daleko više od toga da dobijem batine pred svima... #TerrorMMA #attzagreb

A post shared by Ivica Truscek (@terrortruscek) on

Linker
06. srpanj 2024 23:44