Regija

Poznato kad kreće druga sezona FNC Armagedona, ali i neki noviteti

 BRUNO KONJEVIC/CROPIX
Uskoro bismo mogli dočekati finalne borbe prve sezone

Prva sezona FNC Armagedon turnira pokazala se vrlo uspješnom te se vizija ekipe koja stoji iza FNC promocije pokazala izuzetno dobrom. U regiji postoji veliki broj mladih borilačkih talenata koji traže priliku za dokazivanje, a jednako tako je i publika zainteresirana vidjeti što su isti sposobni ponuditi.

Iako zbog epidemioloških mjera prva sezona još uvijek nije završena, Fight Nation Championship otkrio je planove za drugu sezonu. Na njihovoj Instagram stranici objavili su informaciju kako bi druga sezone s održavanjem trebala započeti u svibnju, no prijave će krenuti već unutar tjedan ili dva.

Informacija koja nije službeno otkrivena, ali do koje se kroz razgovore i medije može doći je ta što će dosadašnjim kategorijama, perolakoj, lakoj, velteru i srednjoj, biti pridodane dvije vjerojatno najpopularnije kategorije, poluteška (do 93 kilograma) i teška (preko 93 kilograma). Tako bi se turnir trebao odvijati u čak šest kategorija, ali format istog još uvijek nije poznat. Prošle sezone svaka se kategorija sastojala od osam boraca koji su se natjecali u "knock out" sistemu.

Datum finalne priredbe prve sezone još uvijek nije određen, ali iz promocije su već ranije najavili kako će se on dogoditi čim to epidemiološke mjere dozvole.

Finale perolake kategorije izborili su Daniel Bažant i Nino Škrijelj, no nije sigurno što će biti s tom borbom, budući da je Bažant u međuvremenu pristupio KSW-u, s kojim je potpisao ugovor na četiri borbe. Preostala tri finala svakako bi se trebala održati. U velteru će to biti Jakob Kosić i Marko Ostanek, u srednjoj kategoriji Đani Barbir i Andi Vrtačić, dok će najviše pažnje vjerojatno dobiti duel lake kategorije između dva mlada lava koji su već puno toga poručili jedan drugom, Patrika Čelića i Marka Bojkovića. Finalna priredba bi osim ovih borbi treba donijeti nastupe još nekih poznatih boraca iz regije, čime bi FNC otvorio novu sezonu pravim malih spektaklom.

Linker
03. srpanj 2024 16:33