Regija

Pejić nakon sjajnog nokauta zatražio poznato lice: 'Roman Szymanski, gdje si?!'

Filip Pejić
 Darko Tomas / CROPIX
Nakon ekspresne pobjede nad Sebastianom Rajewskim, Filip Pejić želi osvetiti posljednji poraz

12 sekundi trebalo je Filipu Pejiću za pobjedu protiv Sebastiana Rajewskog. Zapravo, trebao mu je jedan udarac, budući da je deset sekundi trajalo pogledavanje i traženje mete. Nju je naravno "Nitro" vrlo brzo pronašao i desni krošeom pogodio, završivši borbu drugim najbržim nokautom u povijesti KSW-a.

"Osjećam se trostruko prekrasno, teško se mogu osjećati bolje nego ovog trenutka", prvo je što je Pejić rekao u razgovoru za InTheCage.pl, odrađenom odmah nakon borbe.

"Nisam očekivao ovako brzu završnicu, no plan je bio nokautirati ga. Pročitali smo što radi s rukama i kako se kreće pa smo zbog toga očekivali ovo što se dogodilo, samo ne odmah na početku. Znao sam puno toga o njemu. Nisam jedino znao koliko jako udara, ali ne znam niti sada", još je dodao o samoj borbi i o planu za završiti ju, koji je proveo.

Najvažnije od svega je to što je prekinuo niz od dva poraza. Posebno ga boli onaj kojeg mu je ljetos nanio Roman Szymanski. Pejić je borbu prihvatio vrlo kratko prije održavanja priredbe, jednako kao i sada. No, za razliku od tog slučaja, sad je i prije borbe bio u punom treningu, čekajući poziv koji je došao, a on ga bez razmišljanja prihvatio.

"Ovog puta je sve bilo u redu, no prošli put nisam mogao normalno trenirati. Trenirao sam deset dana i otišao na borbu. U Hrvatskoj nije dobra situacija posljednjih mjesec dana, no dobro smo trenirali i sve je dobro prošlo", otkrio je.

Plan za budućnost je jasan.

"Iduće je KSW borba i još jedna pobjeda. Spreman sam boriti se istog ovog trenutka", najavio je, odmah odaslavši i prozivku:

"Roman Szymanski, gdje si? Znaš da sam bolji od tebe. Prebio sam ga s deset dana treninga, samo nisam imao snage da ga završim jer nisam bio spreman. Susresti ćemo se ponovno, zaplesat ćemo opet. Netko će sigurno razgovarati s njim."

Na kraju je još uputio zahvalu onima koji su mu pomogli da dođe do ovog rezultata.

"Želim prije svega zahvaliti mom timu, ATT Zagreb, prije svega treneru Draženu Forgaču koji je prijatelj, trener i drugi otac. Daje nam sve što nam treba. Osim toga bih zahvalio svojoj supruzi i djetetu te djetetu koje je na putu. Idući tjedan trebao bih postati otac po drugi put", poručio je Filip, koji je nakon ove pobjede na omjeru od 15 pobjeda, četiri poraza i dvije neodlučene borbe.

Linker
03. srpanj 2024 13:35