Regija

Mladen Kujundžić poražen u Poljskoj prekidom nakon 13 sekundi

Mladen Kujundžić
 screenshot/YouTube
Svoju prvu MMA borbu nakon osam godina Mladen Kujundžić neće pamtiti po dobrom

Dugo je riječki borac i jedan od najboljih hrvatskih kickboksača čekao novu borbu u malim rukavicama. Nekoliko ugovorenih nastupa u posljednje vrijeme mu je propadalo u posljednji trenutak, sve dok nije prihvatio priliku uskočiti kao zamjena na 18. priredbu poljske Babilon MMA promocije. Tamo ga je čekao neporaženi domaći borac.

Radi se o Lukaszu Sudolskom, koji je nedavno već savladao jednog hrvatskog borca, Marija Žgelu. U toj borbi pokazao je koliko je opasan kad dobije samo trenutak nepažnje svog protivnik, a protiv Kujundžića je nažalost bio još impresivniji. Svoj posao završio je za samo 13 sekundi.

Naime, Kujundžić je odlučiti biti taj koji će odmah napasti, a to je napravio udarcem nogom. No, nije se dobro pokrio te je Poljak, primivši njegov udarac, odmah kontrirao krošeom u glavu. Zbog siline i preciznosti udarca je riječki borac izgubio ravnotežu i pao na pod, nakon čega je uslijedila serija udaraca iz gornje pozicije i prekid borbe.

Sudolski se potvrdio kao jedan od najboljih i najtalentiranijih poljskih boraca te je nakon ove borbe na omjeru 8-0. Kujundžić srećom nije doživio veću štetu i može se vratiti treninzima čim se osjeti spreman za to. Nedugo nakon borbe se odlučio svima obratiti i preko Facebooka.

Pozdrav ljudi,izgubio sam nokautom odma na pocetku,dosta naivno ali sta je tu je moja greska,bolji je pobjedio i...

Objavljuje Mladen Kujundzic u Petak, 27. studenoga 2020.

Linker
30. lipanj 2024 22:43