Regija

Marko Bojković zapalio beogradsku Arenu! Ekspresnom pobjedom nad Pereirom nastavio je besprijekoran niz!

Marko Bojković

 Screenshot/YouTube (FNC)
Talentirani srpski borac uspješno je položio novi ispit i upisao šest pobjedu u profesionalnoj MMA karijeri

Treća borba glavnog programa FNC 17 priredbe donijela nam je okršaj Marka Bojkovića i Julija Pereire, a s obzirom na status "The Skull Crashera" u okvirima regionalnog MMA sporta, taj je okršaj bio pod osobitim "radarom" domaće publike. Mladi srpski borac u potpunosti je opravdao svoju reputaciju ponajvećeg "prospekta" jugoistočne Europe, isporučio novu dominantnu izvedbu i za samo petnaest sekundi pobijedio 26-godišnjeg Brazilca tehničkim nokautom.

Bojković je od samog početka krenuo dominantno, zauzeo centar oktogona i pritisnuo Pereiru - što se na koncu pokazalo kao potpuno pogođena formula. Talentirani srpski borac najprije je bacio lijevi direkt u tijelo svog protivnika, a potom desnim krošeom pogodio Brazilca iza uha - i srušio ga - a onda mu i presudio jednim silovitim "ground and pound" udarcem nakon čega je priča bila gotova. Nestao za 15 sekundi - tako bi mogao glasiti radni naslov epizode koju je Marko režirao za takozvanog "brazilskog Tysona" u Štark Areni.

Bojković je prije borbe najavio nokaut, a potom ga i isporučio u prvom napadu u meču. Bila je to uistinu impresivna izvedba 22-godišnjeg Srbina koji je nanovo dokazao kako ga čeka svijetla budućnost u MMA sportu. U pobjedničkom govoru rekao je da mu je pomalo žao što nije uspio demonstrirati još nešto iz svog repertoara vještina i tehnika, te najavio nove mečeve s izazovnijim i kvalitetnijim protivnicima.

Linker
16. lipanj 2024 12:49