Regija

Marko Bojković ima novog protivnika! Ulazi u FNC kavez protiv eksplozivnog nokautera!

Marko Bojković

 FNC
Spektakl u zagrebačkoj Areni je zagarantiran! Ljubitelje MMA-a očekuje još jedna borilačka poslastica

FNC 20 priredba koja će se održati 23. studenog u zagrebačkoj Areni, upravo je dobila novu borbu. Jedna od najvećih FNC-ovih zvijezda Marko ‘‘Skull Crusher‘‘ Bojković ući će u kavez protiv švedskog predstavnika Sahila Siraja.

Sahil ‘‘Nokaut Princ‘‘ Siraj (9-3) je 34-godišnji borac s vrlo respektabilnim borilačkim životopisom. Upisao je profesionalne MMA pobjede u poznatim promocijama kao što su Cage Warriors, Brave CF i KSW, a posljednji nastup (u kojem je zaustavljen nokautom) imao je u travnju ove godine u Oktagon MMA organizaciji.

Djeluje fizički impresivno i atletski sposobno, a svoj nadimak je definitivno zaslužio. Prema podacima na Sherdogu, Siraj je čak osam od svojih devet pobjeda ostvario nokautom s time da je sedam od tih osam nokauta postigao u prvoj rundi borbe. Očito je da se radi o borcu koji dolazi iz udaračkog sporta, a kada uzmemo u obzir kako brzo rješava svoje protivnike, možemo zaključiti da se radi o vrlo eksplozivnom sportašu.

Međutim, Bojković (7-0) je također poznat po svojoj eksplozivnosti i atleticizmu, a i po brzom rješavanju svojih suparnika. Srpski 23-godišnji borac je u svojih sedam nastupa upisao šest pobjeda prekidom - tri nokauta i tri prisiljavanja na predaju. ‘‘Skull Crusher‘‘ je pokazao svoje grappling sposobnosti i možda će upravo na taj način tražiti pobjedu protiv opasnog udarača Siraja.

Dva eksplozivna borca koji su ‘‘u žurbi‘‘ kada se zatvore vrata kaveza... Zvuči kao prava borilačka poslastica! Iskustvo je svakako na strani švedskog borca, a Bojković se čini kao da ima bolju potkovanost u hrvačkom segmentu borbe.

U svakom slučaju, jubilarna FNC-ova priredba dobila je još jedan jako zanimljiv meč, jedva čekamo!

Linker
06. listopad 2024 17:25