Regija

Hrgović ogroman favorit u meču karijere! Iznenađuje li vas stav kladionica o borbi Joshue i Ruiza?

 Alen Medjic / CROPIX
Pred Filipom Hrgovićem je najveći meč i najopasniji protivnik u njegovoj dosadašnjoj profesionalnoj karijeri, ali pogled na ponudu kladionica uopće ne sugerira takvo što...

Najbolji hrvatski boksač 7. prosinca u Saudijskoj Arabiji borit će s Ericom Molinom, bivšim dvostrukim izazivačem za svjetsku titulu. Lovit će Filip u tom meč 10. profesionalnu pobjedu iz isto toliko nastupa, a ako je vjerovati kladionicama, do nje bi i trebao stići.

Naime, koeficijent novo Hrgovićevo slavlje uglavnom se kreće oko siromašnih 1.03 - 1.05, dok onaj na 37-godišnjeg američkog veterana iznosi od 9 pa sve do 11.

Hrgović će protiv Moline braniti svoju WBC Internacionalnu titulu koju je osvojio u rujnu prošle godine kada je pred zagrebačkom publikom nokautirao Amira Mansoura.

Iste večeri u Diriyah Areni će pred 15 tisuća gledatelja svoje pojaseve braniti Andy Ruiz Jr. Aktualni teškaški prvak pokušat će u revanšu s Anthonyjem Joshuom dokazati da pobjeda kojom je u lipnju šokirao svijet nije bila slučajna.

Iako je Ruiz u prvom susretu s britanskom zvijezdom pokazao kako se radi o itekako opasnom borcu, kladionice su još jednom stale uz 'AJ-a'.

Joshua je ponovno favorit, a koeficijenti na njegovu pobjedu kreću se od 1.30 pa sve do 1.50. Ako pak vjerujete da do promjene na tronu neće doći, onda će vas oduševiti podatak da koeficijent na Ruiza iznosi od 2.80 pa sve do velikih 3.40.

Linker
28. rujan 2024 19:26