Regija

(FOTO) 'Terror' poručio fanovima: 'Opet sam za*ebao, ali ovaj svijet me se neće tako brzo i lako riješiti'

 Instagram
Ivica Trušček s porazom se vraća iz Ljubljane gdje ga je u nedjelju 'kneebarom' u prvoj rundi zaustavio mladi Francuz Benoit Saint Denis. 'Terror' je, kao i već mnogo puta u karijeri, u svom stilu prokomentirao nastup, ali i gospodski čestitao svom suparniku.

Ivica 24-godišnjaku iz Pariza predviđa uspješnu MMA karijeru, a krivnju za poraz na priredbi koju su zajedničkim snagama organizirali WFC i Brave CF svalio je isključivo na sebe.

"Za*ebao... opet... Tapkao na 'kneebar' tj. polugu na koljeno, odmah u prvoj rundi. Čestitam protivniku Benoit de Santisu kojem predviđam uspješnu MMA karijeru jer je dobar borac i pravi sportaš.

Hvala Ivan Masnec i Dražen Forgač na pomoći iz kuta, ATT i Black Dragon ekipi, Podcast Inkubator Reptili, Martinjak Mesnica i ProFightStore. Hvala svima koji su došli u Tivoli i navijali za mene, nažalost, koliko su mi pobjede ljepše pred mojom publikom, toliko mi porazi teže padaju. Hvala Zlatku Mahiču i cijeloj WFC i Brave FC ekipi koja radi fantastičan posao i promovira MMA na najbolji mogući način.

Žao mi je što sam vas sve opet razočarao, možda drugi put bude bolje... A možda i gore, kako god bilo, svakako bude i drugi i peti i dvadesetpeti put jer pobjede nisu uvjet za moje sudjelovanje i ovaj svijet me se neće tako brzo i lako riješiti", napisao je Trušček na svom Instagram profilu.

View this post on Instagram

Zajebo... opet... Tapkao na Kneebar tj polugu na koljeno, odma u prvoj rundi. Cestitam protivniku Benoit de Santisu kojem predvidam uspjesnu MMA karijeru jer je dobar borac i pravi sportas. Hvala Ivan Masnec i Drazen Forgac na pomoci iz kuta, ATT i Black Dragon ekipi, Podkast Inkubator Reptili, Martinjak Mesnica i ProFightStore. Hvala svima koji su dosli u Tivoli i navijali za mene, nazalost koliko su mi pobjede ljepse pred mojom publikom, toliko mi porazi teze padaju. Hvala Zlatku Mahicu i cijeloj WFC i Brave FC ekipi koja radi fantastican posao i promovira MMA na najbolji moguci nacin. Zao mi je sto sam vas sve opet razocarao, mozda drugi put bude bolje... a mozda i gorje, kako god bilo, svakako bude i drugi i peti i dvadesetpeti put jer pobjede nisu uvjet za moje sudjelovanje i ovaj svijet me se nece tako brzo i lako rijesiti :) #TerrorMMA #ATTzagreb #BlackDragonBJJ #PodcastInkubatorReptili #MartinjakMesnica #ProFightStore

A post shared by Ivica Truscek (@terrortruscek) on

Linker
01. srpanj 2024 17:47