Regija

FNC otkrio tko će se boriti za titulu u Puli: Napokon će se održati neodržano finale prve sezone Armagedona

FNC

 Boris Kovacev/CROPIX
Najbolja domaća MMA promocija polako je počela otkrivati program za svoj event u Puli

Jučer smo saznali gdje i kada će se održati sljedeća FNC-ova priredba. FNC 7 event potvrđen je za pulsku Arenu, a termin održavanje je 3. rujna (deveti mjesec).

Organizatori su u svojoj objavi najavili kako nas čeka najbolji ''fight card'' do sada, a otkrili su nam i kako ćemo gledati tri borbe za pojas. Bilo je poprilično jasno da će Ivan Vitasović braniti svoj pojas u teškoj kategoriji te da će Daniel Bažant braniti titulu u perolakoj kategoriji.

Radi se o dvojici boraca koji treniraju u pulskom Trojan Gymu i taj event jednostavno ne može proći bez njih. Špekulacija je nastala oko treće borbe za prvaka. Neki su mislili kako bi Marko Bojković mogao dobiti šansu za pojas, ali mladi srpski borac pričekat će na to još neko vrijeme.

Naime, FNC će u Puli okruniti prvaka srednje kategorije, a titulu će ponijeti Andi Vrtačić ili Đani Barbir. Oba borca neporažena su u dosadašnjim karijerama. Iza Barbira su četiri pobjede u jednako toliko nastupa, a sve četiri ostvario je prekidima.

Što se Vrtačića tiče, on je slavio u oba profesionalna nastupa. Andi Vrtačić također je član pulskog Trojana i ta dvorana imat će priliku dobiti trećeg FNC prvaka. Time bi se potvrdili kao apsolutni vladari domaće MMA promocije.

Barbir i Vrtačić trebali su se boriti još u finalu prve sezone FNC Armagedona, ali Vrtačić je tada nastup otkazao zbog ozljede i Barbir je postao pobjednikom turnira u srednjoj kategoriji. Dugo se čekalo ponovno ugovaranje ovog meča, a radi se o dvojici ponajvećih talenata kad je hrvatski MMA u pitanju.

Dakle, FNC je polako počeo otkrivati svoj program, a nastave li u ovom ritmu, uistinu će nam pružiti najbolji program do sada.

Linker
03. srpanj 2024 15:16