Regija

FNC najavio zanimljivu priredbu koja će održati u subotu: Gledat ćemo pet zanimljivih amaterskih mečeva

Fight 4 Legacy

 Fnc
Najbolja hrvatska MMA organizacija iskoristit će tu priredbu i za promociju FNC 11 eventa

Iz eventa u event, FNC uvodi neke inovacije i izrasta u jednu respektabilnu europsku MMA organizaciju. Krajem ovog mjeseca, točnije 28. svibnja (peti mjesec) čeka nas spektakularni FNC-ov event u Areni Zagreb, a nema sumnje da nas uoči eventa čeka i pregršt sjajnog promotivnog sadržaja.

Tako je večeras iz FNC-a došla najava emisije pod nazivom ‘‘Fight 4 Legacy‘‘, a u emisiji će gostovati Ivan Erslan, Filip Pejić, Đani Barbir i Ivica Trušček. Radi se o četvorici ponajvećih zvijezda FNC 11 eventa, a u sklopu emisije četvorica boraca najavit će svoje nastupe u Areni.

Osim emisije, FNC će ponuditi i pet amaterskih ‘‘superborbi‘‘. Da, dobro ste pročitali, u subotu 13.5. čeka nas i mali FNC-ov amaterski event, a poznato je i svih pet mečeva koji nas čekaju u sklopu tog programa.

Marko Ančić kao jedan od najperspektivnijih hrvatskih amaterskih boraca nastupit će u sklopu ove priredbe, a na ‘‘cardu‘‘ je još nekoliko poznatih amaterskih imena.

Event započinje u subotu (13.5.) od 19:00h, a u svakom slučaju pohvale za FNC zbog ovakve ideje kojom će lijepo ispromovirati FNC 11 event, a uz to će nam pružiti priliku da pogledamo pet zanimljiv mečeva u kojima će nastupiti vrlo talentirani amaterski borci.

Linker
02. srpanj 2024 13:54