Regija

FNC najavio svoju drugu priredbu u maniri velikoj akcijskog filmskog hita

FNC 2
 Fight Nation Championship
Fight Nation Championship promocija otkrila je prve važne detalje o svojoj drugoj priredbi koja će se 14. prosinca održati u zagrebačkoj dvorani American Top Teama.

Nakon vrlo uspješne prve priredbe koju je Fight Nation Championship organizirao početkom ovog mjeseca, krenule su pripreme za drugu priredbu. Prema svemu sudeći, ona bi trebala imati većinom iste glavne zvijezde, zapravo najperspektivnije hrvatske MMA predstavnike. Troje od njih našlo je svoje mjesto na plakatu koji je dizajniran u skladu s imenom koji je ova priredba ponijela.

Prva priredba svojim je imenom "The Future is Now" dala obznaniti dolazak jedne svježe krvi na domaću borilačku scenu, a imenom druge se da zaključiti kako tu planiraju biti jedno dulje vrijeme. "Edge of Tomorrow" naziv je koji navodi na takav zaključak, a mnogi znaju kako iste ime nosi veliki akcijski hit iz 2014. godine, s Tomom Cruiseom u glavnoj ulozi. Ovog puta je njegovo mjesto preuzeo Luka Ćurković koji bi trebao biti predvodnik ovog programa. Iza njega se nalaze još dvoje iznimno perspektivnih hrvatskih boraca koji su također uspješno nastupili na prvoj FNC priredbi, Đani Barbir i Adriana Vuković.

Predsjednik promocije Dražen Forgač nam je već ranije najavio kako će druga priredba donijeti kvalitetnije i izjednačenije borbe nego što je to bilo u slučaju prve, što bi svakako bio još jedan korak prema naprijed. Zapravo, sve ostalo je na debitantskoj priredbi bilo dovedeno gotovo do savršenstva i prepuna dvorana ATT-ja uživala je u programu.

Prošli put se na dan priredbe tražila ulaznica više i zbog toga je najbolje ovog puta što ranije osigurati svoj primjerak. Prodajno mjesto je dvorana American Top Teama, na uglu Slavonske Avenije i Radničke ceste (Slavonska Avenija 3). Što se tiče ostatka programa, o svim borbama ćete sve najvažnije detalje moći pročitati na Fight Siteu.

Fight Nation Championship
FNC 2

Linker
30. lipanj 2024 07:41