Regija

FNC 19 u Puli donosi nam čak tri borbe za titulu! Vitasović ide na bivšeg UFC-ovog teškaša, dobit ćemo prvaka u bantam kategoriji

FNC 19

 Instagram, Fnc
Pula je uvijek odličan domaćin borilačkih priredbi, pogotovo kada je u pitanju FNC u Areni.

Već neko vrijeme čelnici FNC-a najavljuju veliki spektakl u pulskoj Areni u devetom mjesecu ove godine. Već nam je otprije poznato da će se na spomenutoj priredbi održati i finale FON-a, kao i meč ovosezonskih trenera, Filipa Pejića i Vase Bakočevića. Nije to jedini meč koji će zaintrigirati publiku, jer je FNC na svom Instagram profilu upravo izbacio ogromnu vijest.

7.9. ove godine održat će se FNC 19 priredba, a osim gore navedenog finala FON-a, očekuju nas čak i tri borbe za titulu! Možda i najveća, i najzanimljivija borba na ovom ‘‘cardu‘‘, barem velikom dijelu publike, mogla bi biti ona za titulu u teškoj kategoriji.

FNC je nedavno potpisao bivšeg UFC-ovog teškaša, Yorgana De Castra, a upravo će on u svom debiju za FNC dobiti priliku napasti titulu koju drži Ivan Vitasović. Vitasović je posljednji puta FNC-ovu titulu branio prošle godine, također u Puli, a tom prilikom svladao je Michala Andryszaka.

Druga borba za titulu, premda u njoj nema regionalnih boraca, također će biti jako zanimljiva. Radi se o borbi za titulu u perolakoj kategoriji, a prvak Jordan Barton titulu će braniti protiv uvijek atraktivnog Ronyja Jasona. Barton je posljednji puta svoju titulu obranio na FNC 15 priredbi u Ljubljani, a vidjet ćemo hoće li mu isto poći i za rukom.

Što se tiče treće borbe za titulu, FNC će u Puli dobiti prvaka i u bantam kategoriji. Darko Banović za istu će se boriti protiv poljskog borca Bartosza Wojcikiewicza, tako da je i ovdje spektakl zagarantiran.

Što reći, osim da jedva čekamo deveti mjesec i priredbu u pulskoj Areni. Pula je uvijek odličan domaćin borilačkih priredbi, pogotovo kada je u pitanju FNC u Areni.

Linker
30. srpanj 2024 20:04