Regija

Filip Pejić uspješno debitirao u FNC-u! Nakon pobjede je prozvao Vasu Bakočevića

Filip ‘‘Nitro‘‘ Pejić

 Screenshot (youtube, Ksw)
Bila je ovo vrlo važna pobjeda za Filipa, a nadamo se da ćemo ga i dalje gledati u kavezu domaće promocije

Na večerašnjoj FNC 9 priredbi Filip Pejić je imao svoj debi u promociji. Nakon kraja 2019. i zagrebačkog KSW-a ponovno je nastupio pred hrvatskom publikom. Nakon deset mjeseci i operacije zbog ozljeda iz posljednjeg meča, ‘‘Nitro‘‘ se vratio i u prvoj rundi došao do pobjede u svom debiju za FNC.

Marcus Vinicius Costa bio je njegov večerašnji protivnik, a ušao je na ‘‘short notice‘‘ nakon otkazivanja Arlena ‘‘Benksa‘‘ Ribeira. Bio mu je ovo prvi meč u FNC-u u kojem je imao odličnih trenutaka, no Filip je ipak bolji borac što je i dokazao u kavezu.

Borbu je Filip otvorio dobrim pritiskom no bez previše udaraca, a Costa je pokušao nekoliko ‘‘low kickova‘‘ od kojih je pogodio samo jedan. Kružnim udarcem je Filip pogodio Brazilca u tijelo, a zatim je Costa sa dvije desnice pogodio Filipa te su završili u klinču na žici. Costa je uzdramo Pejića koji je nekoliko puta završio na podu, no Filip ga uspijeva srušiti i uzeti leđa. Pejić je pogodio nekoliko dobrih udaraca koji su na pod poslali Costu te je Filip nanosio dobre udarce u parteru. Nije se Costa dobro branio te je sudac ušao i prekinuo borbu.

Ovo je bila vrlo bitna pobjeda za Filipa Pejića koji je iza sebe imao slabiji period svoje karijere. Uspješno je na taj način Pejić debitirao u FNC-u te se nadamo da ćemo ga još gledati u kavezu domaće promocije.

Linker
22. lipanj 2024 02:25