Regija

‘Croata‘ Barrio i ‘Ribeiro‘ Benks točni na službenom vaganju, domaći borac nije zadovoljio vagu

Francisco ‘‘Croata‘‘ Barrio

 Screenshot (youtube, Ksw)
FNC 10 donosi jako solidnu priredbu, a u nastavku možete pročitati što nas čeka i rezultate službenog vaganja

Sutra nas očekuje spektakularni UFC 285, a prije toga će regionalni fanovi uživati u novoj FNC priredbi. Radi se o FNC 10 koji će se sutra od 19:00 sati održati u sportskoj dvorani u Ljubuškom, a bit će to prvi puta FNC-u da dolazi u taj dio regije. Čeka nas jako dobra priredba, a što nas sve očekuje, pročitajte u nastavku.

Priredbu bi trebao otvoriti Tomislav Sičaja, i to protiv debitanta Rolanda Szolnokija, nakon čega će nastupiti borac iz Maglaja, Selver Mahmić. Njegov protivnik će biti Michael Reali, inače jako dobro poznat FNC-ovoj publici po borbama s Lukom Ćurkovićem i Patrikom Čelićem.

Domaći borac Ante Alilović ide na Miladina Kolarskog, a konačno se vraća i Rusi Minev u okršaju protiv Gergelyja Szentpalija. Glavni dio večeri će otvoriti Ivan Sičaja borbom protiv Nelua Bogdana, a nakon njih su na redu Leon Krajačić i Nenad Avramović. Nastupit će talentirani Tariel Abbasov protiv Maura Paixaoa, a u sunaslovnoj borbi večeri sastat će se Miloš Janičić i Joelson Nascimento.

Što se tiče glavne borbe večeri, ‘‘Croata‘‘ Barrio i Arlen ‘‘Benks‘‘ Ribeiro će se boriti za titulu prvaka u lakoj kategoriji. Bit će to ‘‘Croati‘‘ četvrti FNC nastup, a sva tri do sada je pobijedio. U jedanaestom mjesecu je poražen na KSW 76 priredbi, no sada odmah napada FNC pojas protiv nezgodnog Brazilca.

Nažalost, pojas je trebao braniti i Daniel Bažant, no borba je otkazana tako da FNC 10 sutra donosi samo jednu borbu za pojas. Što se tiče prijenosa, preliminarni dio će biti dostupan putem YouTube kanala 24 sata, dok ćete za ‘‘main card‘‘ morati kupiti PPV putem FNC.tv platforme.

Rezultate službenog vaganja pročitajte u nastavku:

FNC 10 - Rezultati službenog vaganja (u kg)

Glavni dio

Francisco Barrio (70.3) vs. Arlen Ribeiro (70.3)

Miloš Janičić (70.6) vs. Joelson Nascimento (70.7)

Tariel Abbasov (68.0) vs. Mauro Paixao (67.9)

Leon Krajačić (83.9) vs. Nenad Avramović (84.4)

Ivan Sičaja (65.8) vs. Nelu Bogdan (66.3)

Preliminarni dio

Rusi Minev (70.8) vs. Gergely Szentpali (69.5)

Ante Alilović (82.8)* vs. Miladin Kolarski (77.3)

Selver Mahmić (76.7) vs. Michael Reali (77.5)

Tomislav Sičaja (77.0) vs. Roland Szolnoki (77.1)

*nije zadovoljio vagu

Linker
27. lipanj 2024 02:59