Regija

Cro Copa optužili da ponižava Deliju i Šehića, Mirko odgovorio: ‘Ti dečki su profesionalni borci‘

Mirko Cro Cop Filipović

 Instagram (cro Cop)
Mirko Filipović osvrnuo se na kritike koje je dobio zbog testa snage u svojoj dvorani

Puno pažnje privukao je Mirko Cro Cop Filipović videom koji je sinoć objavio na svojim društvenim mrežama. Legendarni hrvatski MMA borac objavio je snimku svojevrsnog natjecanja u snazi.

Radilo se o vježbi ramenog potiska, a Benjamin Šehić, Ante Delija, Cro Cop i njegov sin Ivan, natjecali su se u podizanju određene kilaže. Dok Šehić i Delija kao puno mlađi borci u naponu snage, nisu uspjeli podići zadanu kilažu, Cro Cop je odradio tri ponavljanja.

Nakon Mirka, okušao se i njegov sin Ivan koji prema Mirkovim navodima 80 kilograma i osjetno je lakši od teškaša poput Delije i Šehića.

''Večeras smo na treningu radili malo natjecanje u snazi. Na videu je rameni potisak sa 190 kg. To naravno nije jednako teško kao rameni potisak s olimpijskom šipkom, ali vjerujte da je jako teško. Šehić i Delija su me rasturili, jer su profesionalni borci te imaju 26 i 31 godinu. Obojica su visoki oko 2 metra, a meni je ipak 47 godina. Na kraju im je i moj Ivan koji ima 80 kilograma zasolio ranu. Krv nije voda. Kako su prošli u benchu i leg pressu, neću niti spominjati.'', napisao je Mirko u sklopu tog videa.

Puno komentara izazvao je njegov video, počevši od činjenice da mnogi smatraju kako se Mirko zabunio s navedenom kilažom, jer se radi o uistinu ogromnoj kilaži za rameni potisak. Međutim, čini se kako je bilo i onih koji smatraju da Mirko objavom videa ponižava dečke koji treniraju u njegovoj dvorani i njegovi su prijatelji. Mirko nije dobro prihvatio takve komentare te se obratio opsežnim statusom putem Facebooka, a možete ga pročitati ispod ovog odlomka.

Teško je povjerovati da se Delija ili Šehić osjećaju poniženo, a uostalom, ne bi niti trebali. Gledajući kako ih Mirko pobjeđuje u određenim testovima snage, može ih samo motivirati na dodatni rad, a malo kompetitivnosti u dvorani, nikad nije na odmet. U svakom slučaju, željno iščekujemo subotu i novo natjecanje u Mirkovoj dvorani.

Linker
03. listopad 2024 08:01