Regija

Brutalan nalet Tomislava Spahovića na FNC-u 18! Kišom udaraca je nokautirao Gruzijca!

Tomislav Spahović

 Screenshot/Voyo.hr
Fenomenalan i eksplozivan nastup bosansko-hercegovačkog ‘‘The Beasta‘‘

U sunaslovnoj borbi večeri, u poluteškoj kategoriji, snage su odmjerili domaći, bosansko-hercegovački predstavnik, Tomislav ‘‘The Beast‘‘ Spahović (9-7) i borac iz Gruzije, Shota Gvasalia (12-9).

Gvasalia je nešto iskusniji borac koji je dijelio kavez s poznatim imenima iz borilačkog svijeta poput Duška Todorovića, Uroša Jurišića pa čak i bivšeg ONE FC dvostrukog prvaka, Reinera De Riddera.

Spahović je od svog povratka u kavez u prosincu prošle godine vrlo aktivan borac, u nešto više od šest mjeseci upisao je tri nastupa. U posljednjem nastupu je svladao Macieja Gradeckog na FNC-u 16 u svibnju, u Medulinu.

Spahović je otvorio prvu rundu uspješnim ‘‘calf kickovima‘‘ - udarcima u potkoljenicu. Nakon početnih odmjeravanja Gvasalia je djelovao vrlo oprezno i uglavnom se kretao unatrag.

Nakon prvog klinča, Spahović je odličnom judo tehnikom bacio Gruzijca u parter i nemilosrdno navalio ‘‘ground-and-pound‘‘ udarcima. Brutalan nalet i prava kiša udaraca je sjela na Gvasalijinu glavu i sudac nije imao druge nego zaustaviti borbu.

Sjajna i eksplozivna pobjeda tehničkim nokautom u prvoj rundi. Spahović je najavio da se ‘‘stara zvijer vratila‘‘, a jedva čekamo vidjeti još ovakvih senzacionalnih pobjeda.

Linker
29. kolovoz 2024 17:01