Regija

Bojković i Čelić zakopali ratnu sjekiru: Ljuti rivali postaju ‘prijatelji, pomoć i podrška‘

Patrik Čelić i Marko Bojković
 BORIS KOVACEV/CROPIX
‘Vjerujem da ćemo dugo vladati regionalnom MMA scenom i da naše vrijeme tek dolazi‘

Bitka za 'Armagedon' titulu u lakoj kategoriji vjerojatno je bila najiščekivanija od svih koje smo prošlog vikenda gledali u dvorani zagrebačkog American Top Teama.

Marko Bojković i Patrik Čelić u najavi su meča često razmjenjivali teške riječi, prijetili jedan drugome, ali i to sve u konačnici opravdali u kavezu gdje su nam ponudili jednu uzbudljivu i bespoštednu borbu.

Na kraju je kao uspješniji iz tog rata izašao borac iz beogradskog Ahileja. Marko je, podsjetimo, gušenjem u drugoj rundi zaustavio svog rivala i tako postao pobjednik prve sezone ovog natjecanja u lakoj kategoriji.

Bojković je u ponedjeljak na Instagramu objavio jednu fotografiju na kojoj se nalazi u društvu svojih suparnika s 'Armagedona', Luke Milidragovića kojeg je pobijedio u polufinalu te ranije spomenutog Čelića.

A uz fotografiju njih trojice osvanula je i jedna hvalevrijedna poruka:

"Vjerujem da ćemo dugo vladati regionalnom MMA scenom i da naše vrijeme tek dolazi. Ovi momci bili su moji ljuti protivnici, ali ubuduće će biti moji prijatelji, pomoć i podrška, kao i ja njima. Jedni druge smo suočili s najvećim strahovima, ratovali smo otvoreno i bez rezerve, sutra neće ni biti važno tko je pobjednik, a tko poražen jer lekcije koje smo naučili iz ovih ratova bit će nam putokaz sportske budućnosti. Prijatelji, hvala vam na svakoj kritici, svakom udarcu i svakoj lekciji jer mi od danas idemo zajedno u naše sportsko sutra", napisao je Bojković.

image
Instagram (Marko Bojković)

Linker
04. srpanj 2024 09:26