Ostalo

(VIDEO) Zaledio protivnika jednim udarcem: Ovakav nokaut u muha kategoriji ne viđate svaki dan

Nokaut na Jungle Fight 122

 SCREENSHOT/TWITTER/VIOLENT MONEY TV
Snimku nokauta možete pogledati na dnu članka

Višestruko je potvrđeno kako manje poznate MMA organizacije dobrim dijelom predstavljaju prave riznice spektakularnih borbi, poteza i nokauta. Veliki dio takvih momenata za pamćenje, nažalost, nerijetko prođe ispod radara šire borilačke javnosti, no trudimo se ispraviti tu nepravdu pa vam sada donosimo sekvencu iz Brazila s priredbe Jungle Fight 122.

Riječ je borbi u muha kategoriji između Wagnera Reisa i Manoela Silve. U prvoj rundi borbe Reis je ostao lagan na nogama poskakujući po rubu kaveza.Povremeno je bacao nožne udarce u list ili glavu svog protivnika, ali većim je dijelom Silva bio taj koji je inicirao akciju te se činilo da čeka svoj trenutak pozicionirajući se u sredinu kaveza.

Ipak, čim je krenuo prema naprijed primio je desnu ruku direktno u bradu te ostao nepomično ležati na podu. Ovakve nokaute ne viđamo svaki dan, pogotovo u muha kategoriji gdje snaga udarca definitivno nije takozvani "x-faktor" većine boraca. Ovdje je to ipak bio slučaj, a snimku nokauta pogledajte na dnu članka.

Linker
25. lipanj 2024 11:38