Ostalo

(VIDEO) Vjerojatno najbolji nokaut ovog vikenda: Pogledajte kako je švedski debitant brutalno ‘ugasio‘ svog protivnika

Josef Al-Zubeidy

 Screenshot (twitter, Pelunaton)
Dennis Fränberg dugo će pamtiti svoj profesionalni MMA debi

Mnoštvo interesantnih borilačkih mečeva imali smo priliku gledati tijekom ovog vikenda, ali na naslovnice borilačkih portala ugurao se i Dennis Fränberg, borac koji je tek debitirao u profesionalnom MMA-u.

Fränberg je debitantski nastup odradio na AFN eventu održanom u Švedskoj. Švedski borac srednje kategorije borio se protiv Josefa Al-Zubeidyja, također debitanta.

Debi će po dobrome pamtiti Dennis Fränberg, dok će Al-Zubeidy pokušati što prije zaboraviti svoj prvi MMA nastup, ali neće mu biti lako obrisati iz pamćenja ono što se dogodilo.

Naime, Dennis Fränberg brutalnim nokautom porazio je svog protivnika. Upravo zbog samog nokauta i atraktivnosti tog poteza, Fränberg se našao na naslovnicama velikih portala. Snimka njegovog nokauta brzo je postala viralna.

Šveđanin je desnicom fantastično pogodio svog sunarodnjaka Al-Zubeidyja, a način na kojim je Al-Zubeidy završio na tlu, samo dodatno doprinosi atraktivnosti.

Bio je to takozvani ‘‘faceplant‘‘, odnosno, Al-Zubeidy pao je licem okrenutim prema podlozi i ostao je nepomično ležati. Publika je oduševljeno reagirala, a Dennis Fränberg mogao je započeti sa slavljem.

Teško je Fränberg mogao zamisliti idealniji debi, a kako je izgledao njegov nokaut kojim je ‘‘uspavao‘ Al-Zebaidyja, pogledajte u videu ispod ovog teksta.

Linker
29. travanj 2024 00:43