Ostalo

(VIDEO) Nokautirao ga gotovo dvostruko lakši borac: Pogledajte kako poljsko ‘čudovište‘ pada za 27 sekundi

Pawel Mikolajuw (”Monster Popek”)

 Screenshot/Twitter
Nakon ne baš uspješne MMA karijere ‘Monster Popek‘ se odvažio okušati u boksu bez rukavica, no ni tamo se nije proslavio

Pawel Mikolajuw - alias "Monster Popek" - regionalnoj je borilačkoj publici vjerojatno najpoznatiji po meču kojeg je početkom listopada odradio s bosanskohercegovačkim borcem Erkom Junom na KSW 45 priredbi u Londonu. Poljski borac, odnosno reper, izgubio je od Juna tehničkim nokautom u drugoj rundi, nakon čega je odradio još tri borbe u manje poznatim promocijama, a nakon dva uzastopna poraza odlučio je uzeti predah od MMA mečeva (ukupni omjer 4-5). Svoj borilački put nastavio je prošlog petka "bare knuckle" borbom - gdje se, također, nije proslavio.

"Popek" je, naime, na GROMDA 15 priredbi ušao u ring s Maximom Bellamyjem, istaknutim navijačem Rennesa, bivšim vojnikom i aktualnim prvakom BKB promocije u super velter kategoriji - što se ispostavilo kao poprilično loša odluka. Unatoč ogromnoj razlici u težini (poljski teškaš je na posljenjem vaganju težio 118 kilograma), Bellamy je nokautirao "Popeka" za svega 27 sekundi. Krenuo je Poljak odlučno i uzdrmao svog protivnika na otvaranju silovitim lijevim krošeom, no "Orsu Corsu" se brzo pribrao, ušao s "čudovištem" u otvorenu razmjenu udaraca i završio ga kombinacijom desni aperkat - lijevi kroše. Kako je ova neobična borba izgledala, možete i sami pogledati u nastavku.

Linker
02. srpanj 2024 16:02