Ostalo

(VIDEO) Nije vam dosta poljskih eksperimenata? Pogledajte kako izgleda borba pet protiv pet!

 screenshot (Twitter)
Do sada smo vidjeli tri na jedan i tri na tri, a sad je došao red na desetoricu istovremeno u kavezu

Uvjereni smo kako vam više ne moramo objašnjavati popularnost borilačkog sporta u Poljskoj, kao niti to koliko se na račun istog posljednjih godina tamo osnovalo promocija. I to ne bilo kakvih, ljudi ulažu velike novce u produkciju, ali i u ostale aspekte putem kojih treba održati korak s konkurencijom. No, da bi pridobili publiku na svoju stranu, potrebno je biti i originalan. A to je ono gdje Poljaci ruše granice.

Do sada su nam tako iz Poljske dolazile snimke borbi tri na jedan, tri na tri pa i borbe muškarca protiv žene, a to je samo ono najvrjednije spomena. Već smo ovaj tjedan pisali o borbi u borilištu od sedam kvadratnih metara, a sad je došao red na borbu pet protiv pet. Nju su organizirali u War MMA promociji.

Kako to izgleda? U kavezu se nalazi deset boraca, po pet u svakom timu, što se vidi po opremi te tri suca, koji imaju posao držati kontrolu nad kaosom koji nastaje nakon što se da znak za početak borbe. Nismo ništa pretjerali kad smo rekli da je u pitanju kaos, u što se možete uvjeriti klikom na link ispod ovog odlomka.

Pobjedu u ovom meču, čak bismo zaključili podosta uvjerljivu i rutinsku, ostvarila je momčad imena Demony.

Ako vas je ovo zabavilo, kao dodatni bonus vam donosimo snimku ranije održane bare knuckle borbe tri na tri, koju je organizirala ista ova promocija, između pripadnika dvije poljske "hooligan" navijačke skupine. Ono što ionako rade u slobodno vrijeme, ovim su putem odlučili napraviti u kontroliranim uvjetima i za honorar. Tko bi im zamjerio?

Linker
07. srpanj 2024 01:22