Ostalo

(VIDEO) Nevjerojatne scene iz Orlanda, predsjednik organizacije morao osobno reagirati i ugušiti trenera

Incident na KC 46

 KARATE COMBAT SCREENSHOT
Ovakve stvari nismo vidjeli nigdje osim u Karate Combatu, a također osim predsjednika organizacije borilačko umijeće je pokazao i jedan nokauter

Predsjednik Karate Combata, Asim Zaidi, poznat je po čvrstoj ruci kojom upravlja organizacijom.

Zaidi se našao usred kaosa u petak na priredbi Karate Combat 47 nakon što je pomoćni trener odnosno "corner man" jednog borca izazvao pravu dramu. Incident se dogodio nakon što je Luis Melendez jednoglasnom odlukom sudaca pobijedio Willa Esparzu u iscrpljujućem meču. Dok je Esparza izražavao nezadovoljstvo odlukom, njegov kutni čovjek je uletio u borilište u potjeri za Melendezom, što je izazvalo metež koji se brzo proširio na publiku.

U tom trenutku, Zaidi je preuzeo stvar u svoje ruke, priskočivši uz pomoć UFC veterana Sama Alveya, te je obuhvatio kutnog čovjeka Esparze čvrstim gušenjem, naposljetku ga onesvijestivši. Situacija se ubrzo smirila, a Esparzin tim je ispraćen iz dvorane dok je publika u Floridi oduševljeno bodrila predsjednika Karate Combata.

"Nema borbe, nema borbe. Samo u borilištu, samo borci" izjavio je Zaidi nakon incidenta.

Također u sudaru bivših UFC boraca James Wicka i Rafaela Alvesa deblji kraj je izvukao Vick koji je zastrašujućim nožnim tehnikama uspavan od strane Alvesa.

Linker
29. lipanj 2024 09:29