Ostalo

(VIDEO) Nesportski potez bacio veliku mrlju na najbrži nokaut u povijesti Rizina

Tsuyoshi Sudario vs Kazushi Miyamoto
 Screenshot (Twitter, Rizin)
‘Kako je moguće da zbog ovoga nije diskvalificiran?‘ - pitali su se neki fanovi

Tsuyoshi Sudario (3-0) glavna je priča prošlog vikenda održane Rizin FF 27 priredbe.

Ovaj 23-godišnji sumo hrvač nastavio je nizati uspjehe u MMA-u te je na eventu u Nagoyi upisao svoju već treću pobjedu iz isto toliko nastupa. No, ova će ipak biti nešto posebnija nego one prijašnje jer je Sudario za svega šest sekundi nokautirao MMA debitanta Kazushija Miyamota, što je, kako javljaju iz Rizina, najbrži nokaut u povijesti ove japanske borilačke promocije.

Okršaj teškaša krenuo je tako da se Miyamoto zaletio istog trenutka kada se oglasilo zvono za početak borbe, no odmah je primio težak udarac zbog kojeg se našao u nokdaunu. Borac koji se proslavio kao kečer ubrzo se pridigao na noge, ali nova ubojita desnica šalje ga ponovno na pod, ali ovoga puta i u carstvo snova.

Nakon toga su uslijedile i ružne, nesportske scene. Umjesto da se odmakne od svog nokautiranog suparnika, Sudario ignorira suca i zadaje nekoliko bespotrebnih udaraca koji su naljutili Rizinove fanove.

"Kako je moguće da zbog ovoga nije diskvalificiran?" - samo je jedan od komentara koji su se mogli pronaći među reakcijama na ovaj susret.

Pogledajte i procijenite sami:

Spomenimo i da je Ayaka Hamasaki u nedjelju uspješno obranila svoju titulu u super-atom kategoriji. Aktualna Rizinova prvakinja nakon tri runde podijeljenom je sudačkom odlukom svladala izazivačicu Kannu Asakuru.

U sunaslovnoj borbi eventa koji nam je donio 14 dvoboja i nastupe čak 27 japanskih boraca, onaj jedini 'uljez', Brazilac Roberto de Souza, gušenjem u prvoj rundi zaustavio je Kazukija Tokudomea.

Linker
30. rujan 2024 07:25