Ostalo

(VIDEO) Na rubu eskalacije: Pogledajte novu snimku sukoba između Diazovog i Paulovog tima

Zaštitari i Nate Diaz

 Screenshot (youtube, Inside Fighting)
Donedavni UFC-ov borac i legenda MMA-ja izaziva probleme gdje god se pojavi

Tijekom eventa koji su predvodili Jake Paul i Anderson Silva, u jednom trenutku došlo je do sukoba u ‘‘backstageu‘‘. Nate Diaz i njegovi članovi tima sukobili su se s timom Jakea Paula.

Snimka u kojoj je vidljivo kako je Diaz ošamario člana Paulovog tima brzo je prokružila internetom. Sukob se inače dogodio neposredno nakon što je Chris Avila porazio Dr. Mikea u boksačkom meču na istom eventu.

Nekoliko dana kasnije, pojavila se nova snimka koja pokazuje više detalja. Zanimljivo je kako su zaštitari djelovali poprilično uznemireno, ali i ljutito zbog incidenta koji su potencirali Nate Diaz i njegov tim. Krajem nove snimke vidi se i trenutak u kojem je bačena čaša piva ka dvojici zaštitara, a po već je uobičajeno da Diazov tim baca bočice, čaše, limenke i sve ostale ambalaže za piće, barem kad su ovakvi sukobi u pitanju.

Podsjećamo, slična stvar dogodila se još na konferenciji za medije uoči UFC 202 eventa održanog u osmom mjesecu 2016. godine. Conor McGregor razgovarao je s okupljenim medijskim predstavnicima, a Diaz i njegov tim pojavili su se i krenulo je gađanje bocama i limenkama.

https://www.youtube.com/watch?v=f0kNTkzyEno

Dojam je kako probleme uvijek trebao očekivati ako su Diaz i njegov tim prisutni na određenom eventu. Radi se o momcima uvijek raspoloženima za sukob, a Nate će vjerojatno dobiti priliku obračunati se s Jakeom Paulom unutar ringa. Mnogi mu ne daju velike šanse u boksačkom meču protiv YouTubera, a velike su šanse da će ususret tom meču biti barem još jedan sličan incident kao što je ovaj koji možete pogledati pri dnu teksta.

Linker
02. srpanj 2024 05:46