Ostalo

(VIDEO) Mariusz Pudzianowski borit će se protiv bivšeg Soldićevog suparnika

Mariusz Pudzianowski

 Screenshot(youtube, Ksw)
Borba dva popularna Poljaka bit će ujedno i glavna borba večeri

Iz poljske organizacije su najavili još veliku priredbu, KSW 70, a glavna borba večeri bit će ona između njihove najveće zvijezde, popularnog strongmana Mariusza Pudzianowskog i bivšeg KSW prvaka u srednjoj kategoriji Michala Materle. Razlika u kilaži između ova dva borca zasigurno će igrati veliku ulogu, a kao favorita možemo sigurno očekivati Pudzianowskog. Strongman je do sada svoje protivnike pobjeđivao na sve moguće načine i zato slovi za iznimno opasnog borca. Svojevremeno je pobijedio i popularnog bosanskog MMA borca Erka Juna.

Zanimljiv podatak ovdje je taj da se Materla borio protiv našeg Roberta Soldića 2020. godine kada ga je "Robocop" nokautirao već u prvoj rundi. To je bio jedan od najljepših nokauta u Soldićevoj karijeri, a ta borba je bila ujedno i Soldićev debi u srednjoj kategoriji i nije bila za pojas, ali mu je dobro došla kao probna borba u toj kategoriji jer je kasnije nokautirao Mameda Khalidova i osvojio pojas srednje kategorije.

Materla se nakon poraza od Soldića borio protiv Moisea Rimbona kojeg je pobijedio jednoglasnom sudačkom odlukom, a kasnije je svoj rezime dodao još jednu pobjedu nokautiravši Radcliffea sjajnim overhandom u prvoj rundi borbe.

Pudzianowski koji trenutno ima 45 godina dolazi poslije niza od 4 pobjede gdje je u svakoj od njih nokautirao protivnika ili pobijedio tehničkim nokautom. U zadnjoj borbi pobijedio je Serigne Ousmane Dia, poznatog kao "Bombardier" u samo 18 sekundi prve runde. Ovoga puta samo će jedan od njih nastaviti svoj pobjednički niz, a tko će to biti saznat ćemo 28. svibnja (5.mjesec).

Odličnu najavu eventa pogledajte u nastavku članka.

Linker
05. srpanj 2024 14:21