Ostalo

(VIDEO) Jake Paul privukao pozornost i legendarnog UFC-ovog prvaka: 'Ti si lakrdija, uspavat ću te!'

Jake Paul
 Instagram
Tko će biti njegov idući suparnik? Čini se da slavnom YouTuberu ne nedostaje opcija...

YouTube zvijezda Jake Paul posljednjih je tjedana privukao pozornost mnogih profesionalnih MMA boraca, a čini se da se sada već podužoj listi pridružio i bivši UFC-ov prvak, a danas član ONE Championshipovog rostera - Vitor Belfort.

Jake je kao boksački profesionalac trenutno na 2-0, a pobjede je upisao protiv nepoznatog Alija Esona Giba i nekoć uspješnog NBA igrača Natea Robinsona.

Poslije slavlja nad Robinsonom, Paul je na okršaj u ringu pozvao Conora McGregora i Dillona Danisa, povezuje ga se i s Benom Askrenom, a Dana White je čak u neobičnu kombinaciju uspio ubaciti i dvostruku UFC-ovu prvakinju Amandu Nunes.

A sada je tu i legendarni Brazilac Belfort koji je odlučio preko video poruke javno prozvati Paula u kojem očito vidi brzu, laganu i dobru zaradu.

"Ovo je moje kraljevstvo, dok ti u onom svom radiš YouTube videe za ove mlađe generacije. Ja sam već bio prvak kad si se ti rodio. Tek si dolazio na ovaj svijet... Uspavat ću te i natjerati da klekneš. I slušaj me, ovo govorim uz poštovanje koje imam, ali ne za tebe, već za tvoje fanove, pokazat ću ti tko si - ti si lakrdija", poručio je Belfort 'Jokeu' Paulu, kako ga je nazvao u videu.

43-godišnjeg 'The Phenoma' inače u akciji nismo gledali još otkako je u svibnju 2018. kao član UFC-a doživio težak poraz od sunarodnjaka Lyota Machide.

Vitor je 2019. potpisao je za ONE, ali na njegov debi u singapurskoj promociji još uvijek čekamo...

Linker
05. srpanj 2024 09:46