Ostalo

Tysonov glasnogovornik oglasio se nakon incidenta u avionu, a Dana White pokazao kako se ponašati

Mike Tyson

 Rodin Eckenroth/Getty images/Profimedia
Brojna poznata lica iz borilačkog sporta stala su u obranu legendarnog Tysona

Jučerašnji video koji prikazuje kako Mike Tyson tuče nepoznatog putnika u avionu, obišao je svijet. ''Iron'' Mike zadao je nekoliko udaraca u glavu osobi koja ga je konstantno provocirala, a preostaje vidjeti kakve će eventualne posljedice snositi zbog toga. (Video možete pogledati OVDJE).

TMZ je prvi objavio video u kojem je vidljiva sporna situacija, a Tysonov glasnogovornik ubrzo je dao izjavu za medije kojom ne opovrgavaju da je Tyson uistinu fizički nasrnuo na putnika.

''Nažalost, gospodin Tyson imao je incident prilikom leta s agresivnim putnikom koji ga je zlostavljao i bacio je bočicu vode na njega dok je Tyson sjedio.'', izjavio je Mikeov glasnogovornik za ESPN.

Poznate osobe iz svijeta MMA-a i boksa također su se oglasile po pitanju Tysonovog slučaja koji se dogodio u noći sa srijede na četvrtak. UFC-ov predsjednik Dana White objavio je nešto stariji i šaljivi video koji prikazuje kako on nikako nije htio razljutiti Tysona u avionu.

''Hej glupani, lekcija za ubuduće, ovako ćete ostati živi kad naletite na Mikea Tysona u avionu.'', napisao je White u svojoj objavi, dok je ponajbolja boksačica svijeta Claressa Shields napisala:

''Mike Tyson udario je tipa u avionu. Nećemo se lagati, to je bilo tako zadovoljavajuće za vidjeti. Ljudi misle da je 'trolanje' poznatih osoba kul, ali nije. Internet je ljude doveo do toga da olako pokazuju nepoštovanje, a da pritom ne završe udareni po ustima zbog toga.''

UFC-ov borac Kelvin Gastelum odlučio je stati u obranu Mikea Tysona kojeg osobno poznaje.

''Pijan, naporan i nepristojan. Molim vas, ne budite poput tog tipa (referira se na osobu koja je provocirala Tysona). Bio sam u društvu Mikea i on je ekstremno mirna osoba u posljednje vrijeme. Ovaj tip ga je uistinu isprovocirao.''

YouTuber Jake Paul ne propušta priliku za iskazati svoje mišljenje u ovakvim situacijama, a kao i svi ostali, on je također zauzeo Tysonovu stranu. Međutim, mnogi će reći da je Jake Paul svojim ponašanjem zapravo sličan provokatoru iz aviona.

''Ako vas netko zadirkuje u javnosti kao što je Mike Tyson bio, trebali biste dobiti legalno pravo da prebijete tu osobu. Ove generacije misle da se mogu provući s bilo čime.'', ''tvit'' je Jakea Paula.

''Iron'' Mikeu zasigurno je drago što dobiva toliku podršku, ali to mu neće previše pomoći kad se nađe pred organima vlasti. Pretučeni muškarac mogao bi se probati okoristiti cjelokupnom situacijom i Tyson bi mogao ozbiljnije odgovarati za ovaj fizički sukob.

Linker
04. srpanj 2024 08:14