Ostalo

Pogledajte novu spektakularnu arenu u kojoj nas očekuju veliki UFC i boksački događaji!

Co-op Live

 Co-op Group
UFC 304 bit će prvi borilački događaj održan u Co-op Liveu

UFC 304 stiže za nešto više od mjesec dana, a mjesto na kojemu će se održati svakako doprinosi velikom spektaklu.

Co-op Live je nova ‘indoor‘ arena u Manchesteru smještena u Etihad Campusu pored City of Manchester Stadiona. Otvorena 14. svibnja ove godine, ova impresivna građevina ima veći maksimalni kapacitet od bilo koje zatvorene arene u Europi. Sadrži čak 23 i pol tisuće sjedećih mjesta plus prostor za stajanje. Za usporedbu, kapacitet Arene Zagreb iznosi 16 i pol tisuća mjesta.

image

Co-op Live

Co-op Group

Objekt ima 32 bara, restorana i ‘lounge‘ prostora te podnu površinu veću od bilo kojeg zatvorenog objekta u gradu.

image

Co-op Live

Co-op Group

Godine 2020. ‘Co-operative Group‘ najavio je da će biti značajan investitor u areni koja će ponijeti njihovo ime. Izgradnja, koju je izvela tvrtka ‘BAM Construct UK‘, započela je 2021. godine. Prema procjenama trošak projekta iznosi vrtoglavih 365 milijuna funti.

image

Co-op Live

Co-op Group

image

Co-op Live

Co-op Group

UFC 304 koji nam dolazi 27. srpnja bit će prvi borilački događaj održan u ovoj novoj areni.

Dana White, predsjednik i izvršni direktor UFC-a, rekao je: "Uzbuđen sam zbog povratka u Manchester. I nema boljeg vremena za to od ovog ljeta.‘‘

‘‘Imamo dva prvaka iz Britanije, a fanovi jedva čekaju UFC ‘pay-per-view‘ događaj. Stižemo u najveću zatvorenu arenu u Europi. Vidimo se uskoro, Engleska!"

Prvak UFC-ove velter kategorije, Leon Edwards, i privremeni prvak teške kategorije, Tom Aspinall, predvodit će priredbe nastupajući u naslovnoj i sunaslovnoj borbi.

image

Co-op Live Arena

Jon Super/Alamy/Alamy/Profimedia

Eddie Hearn, poznati britanski boksački promotor, otkrio je da planira organizirati prvu boksačku priredbu u novoj Co-Op Live areni 24. kolovoza. Priredba će vjerojatno biti predvođena borbom između Jacka Catteralla i Arnolda Barboze, objavio je Michael Benson, novinar talkSPORT-a.

Linker
12. lipanj 2024 13:29