Ostalo

‘Pad Darrena Tilla izučavat će se u školama‘: Nekoć veliki UFC-ov talent spao je na najniže grane u svojoj karijeri

Darren Till vs. Moh Mutie

 Twitter (social Knockout)
Nekadašnji izazivač za UFC-ov pojas dio je poprilično nevjerojatnog borilačkog eventa u Dubaiju

‘‘Što se upravo dogodilo i tko je ovaj tip s kojim će se Darren Till boriti?‘‘, reakcija je vjerojatno gotovo svakog MMA fana koji je naišao na vijest o sljedećem nastupu Darrena Tilla.

Nekoć ogroman talent UFC-ove velter kategorije i u jednom periodu najveća zvijezda engleskog MMA-a nastupit će na eventu pod nazivom Social Knockout 3. Plakat tog eventa ukrašen je natpisom ‘‘Sponsored by Battle of Memes‘‘, što vam daje dobar uvid u koncepciju te priredbe.

Raznorazni influenceri i YouTuberi popunjavaju ‘‘fight card‘‘ ovakvih evenata, pa će tako između ostalih nastupiti Salt Papi, ali i Abdu Rozik. Oni bolje upućeniji u sav taj svijet znaju kako je Abdu Rozik tadžikistanski influencer i pjevač, ali radi se o osobi patuljastog rasta. Dugo se šuškalo o meču između Abdul Rozika i Hasbulle Magomedova, ali do borbe ipak nije došlo.

Malo je i komisija koje bi odobrile taj meč, ali Abdu Rozik uspio je ugovoriti svoj boksački debi te će ga odraditi pod okriljem Social Knockout eventa u Dubaiju. Protivnik će mu biti influencer Erali Boyqobilov, osoba koja je također patuljastog rasta. Ono što je bizarno u cijeloj priči, jest činjenica da bi njih dvojica trebali predvoditi taj event. Ukoliko tražite još bizarniji podatak, ne brinite, dobit ćete ga.

Svoje prste u ovaj meč odlučila je umiješati i WBC organizacija, jedna od četiri krovne svjetske boksačke organizacije. WBC-ov počasni pojas bit će dodijeljen pobjedniku meča između Abdu Rozika i Boyqobilova. Sve ćemo završiti isticanjem Abdu Rozikovog trenera. Anthony ‘‘Chill‘‘ Wilson osoba je zadužena za pripremu Abdu Rozika, a vjerujemo kako dobro pamtite to ime. Radi se o treneru koji je vodio Alena Babića u meču za svjetsku titulu protiv Lukasza Rozanskog i predstavljao se kao slavni trener koji je vodio mnoštvo svjetskih prvaka. Odmah nakon Babićevog poraza, ‘‘Chill‘‘ je nestao i nikada više nije surađivao s Babićem.

Sada kad smo vam pružili nekakav uvid u Social Knockout 3 event, vratimo se na Darrena Tilla. Bivša UFC-ova zvijezda borit će se protiv Moha Mutieja, borca pod nadimkom ‘‘Palestinska gorila‘‘. Kako Till također nosi nadimak ‘‘Gorila‘‘, dobivamo svojevrsni obračun dvaju gorila. Event će se održati u subotu, 6. srpnja (sedmi mjesec).

Mutie iza sebe ima pet profesionalnih MMA nastupa (2-2-1), ali meč protiv Tilla bit će održan prema boksačkim pravilima. Darren Till u jako kratkom periodu došao je od borca koji konkurira za UFC-ovu titulu, do borbe protiv ‘‘Palestinske gorile‘‘ na eventu koji će predvoditi osobe patuljastog rasta. E

‘‘Pad Darrena Tilla izučavat će se u školama.‘‘, jedan je od češćih komentara na društvenim mrežama.

Jasno je da se radi o šali, ali strmoglavi Tillov pad uistinu je dobar predmet za proučavanje.

Linker
04. srpanj 2024 08:08