Ostalo

Mousasi optužio Lovata da je na sterodima i najavio: U revanšu ću ga doslovno ubiti, a ako izgubim umirovit ću se

Gegard Mousasi
Osvetivši poraz od Lyota Machide podijeljenom odlukom sudaca sinoć na Bellator 228 priredbi, Gegard Mousasi (46-7-2) usmjerio je svoju pažnju na još jednu borbu koju želi ponoviti, a to je njegov posljednji poraz protiv Rafaela Lovata Jr-a koji ga je koštao titule prvaka srednje kategorije.

Lovato Jr. (10-0) je u srpnju na Bellatoru 223 nakon pet rundi akcije protiv Mousasija slavio većinskom odlukom na sudačkim karticama. Mousasi nije bio zadovoljan takvim ishodom te je na press konferenciji u Inglewoodu nakon Bellatora 228 žestokim riječima najavio svoju pobjedu nokuatom u revanšu. Bivši prvak je čak i obećao da će se umiroviti u slučaju poraza.

"U sljedećoj borbi ću ga ubiti. Kunem se Bogu ako ga ne nokautiram, neću to računati kao pobjedu. Jer znam što sam sposoban učiniti i on će umrijeti, dolsovno. Vidjet ćete. Nokautrat ću ga sto posto. To vam garantiram.

Ako izgubim revanš, obećajem da ću se umiroviti. Uopće se ne šalim, jer ne pokušavam ja ovdje prodati borbu. Znam za što sam sposoban. Sljedeća borba će biti ekstra posebna jer ja ću biti ekstra poseban dečko."

Mousasi je 36-godišnjeg jiu- jitsu majstora zatim optužio da je varalica, odnosno da je koristio steroide uoči njihove borbe. Prema Mousasiju, dovoljno je samo golim okom pogledati Lovata da bi se došlo do zaključka kako koristi zabranjene supstance.

"Taj tip je izgledao poput konja. Vi ste reporteri, ali nikada ne izvještavate o tome. Možete vidjeti razliku ako pogledate njegovu sliku od prije i sada s 35 godina. Usporedite slike, razlika je dan i noć. To nije niti mala količina steroida. To su steroidi za majmune. Idite i pogledajte. Mogu ja objaviti slike ako želite. Na vaganju je izgledao duplo veći. Bradavice su mu bile tvrde kao u žene. Pogledajte to, ne šalim se. Ne pokušavam biti smiješan. Mogao je dojiti bebe."

Linker
06. srpanj 2024 17:07