Ostalo

Francis Ngannou se i dalje nada borbi protiv Jona Jonesa: ‘Samo treba doći u PFL. Ta borba je veća nego titula‘

 Francis Ngannou i Jon Jones 

 Aaron Litz/Zuma Press/Profimedia
Teško je zamisliti Jona Jonesa da nakon meča sa Stipom napusti UFC i ode u PFL, iako se nikad ne zna ukoliko ogroman novac bude u igri

Šanse da bilo kad u budućnosti gledamo okršaj između Jona Jonesa i Francisa Ngannoua su gotovo ravne nuli, prije svega jer borci više nisu dio iste organizacije. Francis je UFC napustio i otišao u PFL, dok je Jones vjeran svojoj matičnoj promociji u kojoj trenutno sjedi i na tronu teške kategorije.

Međutim, izgleda da Francis nije izgubio nadu da će se ovaj meč ipak organizirati. Čak je predložio i način na koji bi se to moglo dogoditi, iako se to nikada neće dogoditi. Jon Jones zasigurno neće otići u PFL, ali Ngannou gaji takve nade:

‘‘Naravno da je ova borba moguća, ali on prvo mora doći u PFL. PFL je također jako zainteresiran za to. Ne znam, možda bi to bila specijalna borba – za specijalni pojas. Ne pojas kao u UFC-u, ali iskreno, mene ni ne zanima titula. Titule nisu nešto oko čega se ja brinem. Mene zanima borba i izazov‘‘, rekao je Ngannou u ‘‘The Joe Rogan Experience‘‘ podcastu.

‘‘Ne bi mi smetalo da to bude borba koja nije za titulu. U mojoj glavi, ja ne trebam UFC-ovu titulu. Ta borba je veća od bilo kakve titule. Borba je veća od svih titula. Ja u sebi i dalje imam malo nade, iako će biti teško‘‘, dodao je.

Ne da će biti teško nego je i gotovo nemoguće. Teško je zamisliti Jona Jonesa da nakon meča sa Stipom napusti UFC i ode u PFL, iako se nikad ne zna ukoliko ogroman novac bude u igri. Koliko PFL može ponuditi, ne znamo.

Linker
04. listopad 2024 15:41