Ostalo

Dan Bilzerian odgovorio Anthonyju Smithu: ‘Koristiš moje ime kao ‘click bait‘‘

Dan Bilzerian

 

 Image Press/BACKGRID/Backgrid USA/Profimedia
Bilzerianova verzija priče je potpuno drugačija

Ranije ovog tjedna Anthony Smith je u gostovanju na "Michael Bisping’s podcast" prepričao zanimljivu dogodovštinu koja se dogodila tijekom njegove borbe sa Jonom Jonesom. Navodno su se Cerrone i Bilzerian tada pojavili u gledalištu pijani i rekli Smithovoj majci i ženi da se moraju maknuti s njihovih sjedala. Priča je postaja još bizarnija nakon što je Smith rekao kako je Bilzerian gledao porniće tijekom borbi i da je to njegovoj majci izazvalo strašnu nelagodu.

Smith, koji se tada pripremao za borbu protiv Jonesa za UFC pojas poluteške kategorije nije mogao intervenirati. Kaže da je imao priliku doći do Bilzeriana u to vrijeme da bi mu "otkinuo glavu". Nakon što su čuli njegov ustranu priče u podcastu, Bilzerian i Cerrone htjeli su iznijeti svoju stranu priče koja je potpuno drugačija. Cerrone je prenio na društvenim mrežama "screenshot" poruke koju je Bilzerian poslao Smithu. Iako je ta objava obrisana, komentari od Bilzeriana su ipak uhvaćeni od Essentially Sports, a možete ih pročitati u nastavku.

"Vidio sam tvoju besmislenu priču gdje koristiš moje ime kao 'click bait'." - poručio mu je Bilzerian.

"Trebao si barem pokušati ubaciti nešto smisleno da zvuči istinito. Kao prvo, "Kauboj" me pozvao na event i imao je karte. Nisam nikoga tražio da se makne, a ponajmanje tvoju majku. Nisam gledao nikakve porniće; ako je ona gledala u moj mobitel siguran sam da je vidjela neki "random" Snapchat od jedne od djevojaka koji je sadržavao golotinju kada sam poruku otvorio." - odgovorio je Bilzerian na Smithove optužbe.

Linker
28. lipanj 2024 19:38