Ostalo

Corey Anderson tvrdi da Vadim Nemkov nije fizički snažan: ‘Brzo je ispuhao sve što je imao‘

Anderson vs. Nemkov

 Px Images/Alamy/Alamy/Profimedia
Anderson je u četvrtom mjesecu bio nadomak pobjede protiv Nemkova, ali su se sudarili glavama

Nakon što je 2020. godine prešao u Bellator, Corey Anderson je odradio četiri meča od kojih je tri pobijedio, a skoro je i taj posljednji protiv Vadima Nemkova no zbog sudara glavama meč je prekinut tako da je Andersonu ‘‘za dlaku‘‘ izmaknulo osvajanje ‘‘Grand Prixa‘‘ i titule u poluteškoj kategoriji.

U četvrtom mjesecu ove godine Corey Anderson borio se za Bellatorovu titulu u poluteškoj kategoriji protiv Vadima Nemkova, a sekunde su ga dijelile do najvećeg uspjeha u Bellatoru do sad. Sudar glavama kumovao je završetku meča koji se vodi kao ‘‘no contest‘‘, ali već će ovog tjedna Anderson imati priliku završiti gdje je započeo.

‘‘Poprilično sam točno pogodio kako će borba ići. Samo ću sad nastaviti tamo gdje sam stao. Kad sam bio trener hrvanja, uvijek sam težio naučiti ih kako da predvide protivnikove akcije. Jednostavno osjetim što će netko učiniti prije nego i sami to znaju, a to se i dogodilo u toj borbi‘‘, rekao je Anderson za MMA Junkie.

‘‘Ulazeći u borbu, točno sam znao što će on raditi. Ono što me iznenadilo je da nije toliko snažan. Na prvu je bio tako da sam mislio da će izdržati duže. Mislio sam si kako sam ispuhao sve što ima, iznenadilo me da nije trajao koliko sam očekivao‘‘, zaključio je Anderson.

Inače, Corey je napustio UFC nakon što ga je teško nokautirao Jan Blachowicz te je novi dom pronašao u Bellatoru. Bio je na korak da tu postane prvak, ali ovog vikenda ćemo vidjeti je li istina to što je govorio o Nemkovu.

Linker
26. lipanj 2024 18:51