Ostalo

Cain Velasquez zatražio dozvolu od suda da nastupi u profesionalnom hrvanju

Cain Velasquez 

 Ethan Miller/Getty images/Profimedia
Sudac je rekao da Cain ne predstavlja opasnost za nikoga u Arizoni

Ranije ovog mjeseca fanovi su s oduševljenjem dočekali vijest o puštanju Caina Velasqueza na slobodu nakon što je oko osam mjeseci proveo iza rešetaka zbog napada na pedofila koji mu je zlostavljao dijete. Cain je nakon nesretnog događaja odlučio uzeti stvar u svoje ruke te je u automobilskoj potjeri pucao na drugi automobil u kojemu su bili taj pedofil i njegov očuh, prilikom čega je ranio očuha ali mu nije nanio po život opasne rane.

Nedugo nakon toga Cain je uhićen te je otprilike osam mjeseci prolazio kroz mukotrpni proces suđenja i saslušanja, da bi ranije ovog mjeseca sudac ipak donio odluku da ga za sad pusti. Zbog toga Cain mora nositi GPS narukvicu i ne smije napuštati kuću te je dobio zabranu prilaska pedofilu.

S obzirom da je Cain ipak veliki sportaš, nije se mogao suzdržati a da ne pokuša dobiti dopuštenje da još jednom nastupi. Naime, sinoć su se pojavile informacije da je tražio od suda da mu dopusti jedan nastup, ali u profesionalnom hrvanju.

Cain je već ranije nastupao u Lucha Libre AAA Worldwide organizaciji odmah nakon zaključivanja MMA karijere 2019., a na ovu odluku se neće moći dugo čekati zbog promocijskih aktivnosti organizacije, kako navodi MMA Junkie.

Sudac koji vodi Cainov slučaj rekao je kako smatra da Velasquez neće predstavljati opasnost za nikoga u Arizoni, gdje bi se event trebao održati, a konačnu bi odluku trebao donijeti danas tokom dana.

Velasquez se trenutno tereti po sedam točaka optužnice uključujući pokušaj ubojstva, tako da ga još uvijek očekuje duga borba.

Linker
04. srpanj 2024 18:28