Ostalo

Brock Lesnar ponovno na udaru: 'Dozvao me dok sam prolazila i pokazao mi svoj penis'

Brock Lesnar
 Fayez Nureldine / AFP
Nekadašnji UFC-ov prvak i velika kečerska zvijezda ponovno se nalazi pod povećalom

16-godina nakon što je u jednom intervjuu optužila Brocka Lesnara za seksualno uznemiravanje, bivša WWE zvijezda Terri Runnels ponovno je javno progovorila o tom slučaju.

U jednom razgovoru na KEE on Sports Podcastu, Runnels je iznijela detalje o neprimjerenom ponašanju bivšeg UFC prvaka i slavnog kečera Lesnara.

"Nemam previše poštovanja prema Brocku, a mislim i da on ne poštuje hrvačke fanove. On je učinio nešto, što bi, da se dogodilo u današnje vrijeme... Znate već i sami. Pokazao mi je svoj penis, dozvao me dok sam prolazila pored svlačionice i potom rastvorio ručnik. Voljela bih da pokazuje više poštovanja prema ženi koja je u tom poslu dugo poput mene. On je znao da će imati veliku moć, da će mu dati pojas, ali ja sam još tada bila jako dugo u tom poslu. To je bilo vrlo, vrlo pogrešno s njegove strane. Pogotovo kada gledamo sa stajališta poštovanja i seksualnog uznemiravanja...", izjavila je Runnels.

Spomenimo i da su ovi komentari došli otprilike u isto vrijeme kada je All Elite Wrestling suspendirao Sammyja Guevaru nakon što se društvenim mrežama počela širiti jedna njegova izjava iz 2016. kada je gostujući na RAW's 4th Hour podcastu izjavio kako je jednom prigodom "želio silovati" WWE zvijezdu Sashu Banks.

Optužbe o kojima su se raspisali brojni svjetski mediji, ovih su dana preplavile naslovnice, a na površinu su ponovno isplivale zbog #SpeakingOut pokreta koji je očito potaknuo i Runnels da se još jednom prisjeti ovog događaja.

Linker
28. lipanj 2024 14:50