Ostalo

Bellatorova prvakinja smatra kako je Shevchenko itekako pobjediva

Ilima Lei MacFarlane i Valentine Shevchenko
 Instagram
Bellatorova prvakinja muha kategorija i jedna od najvećih zvijezda te promocije, Ilima-Lei MacFarlane, voljela bi se okušati protiv Valentine Shevchenko i vjeruje kako ima način za savladati trenutno dominantnu UFC prvakinju.

Ilima MacFarlane neporažena je Bellatorova prvakinja koja u njihovom kavezu izgleda jednako dobro kao Valentina Shevchenko u UFC-ovom. Naravno, konkurencija nije usporediva s onom iz najveće svjetske promocije, no mnogi smatraju kako bi upravo ova djevojka s Havaja mogla ponuditi ono što je potrebno za savladati Shevchenko. Ona sama ima vrlo zanimljiv stav o toj borbi.

"Kad ste prije razgovarali sa mnom rekla sam vam da bi me Valentina savladala u devet od deset borbi, ali da bih trebala pogoditi tu jednu priliku. No, smatram kako je ona pobjediva. Sve je stvar pronalaska prave strategije. To sam pomislila već kad sam gledala njenu borbu protiv Julianne Pene. Pena je tu borbu radila jako dobro, ali zatekla ju je na podu. Mislim kako sam ja puno bolja od toga. Mogla bih na podu razbiti njenu strategiju. Naravno, ona je elitna borkinja i ima puno više iskustva od njega. Sam pogled na njen rezime je impresivan, ima 52 kickboxing meča. I pokraj toga svega sam u potpunosti uvjerena da je pobjediva", rekla je MacFarlane tijekom gostovanja u showu Ariela Helwanija na ESPN-u.

Ilima je svojim grapplingom posebno oduševila u pobjedi protiv bivšeg UFC izazivačice Valerie Letourneau. Nju je savladala gušenjem trokutom, a ukupno je šest od deset svojih pobjeda upisala prisiljavanjem protivnika na predaju. Ugovor s Bellatorom veže ju još neko vrijeme, no ukoliko nastavi biti jednako uvjerljiva, nema nikakve sumnje kako će UFC baciti uditi. Velikim dijelom zbog toga što je njena popularnost svakim danom sve veća.

Linker
04. srpanj 2024 18:26