K1 i Boks

Zaratili Ruiz i Whyte: 'Ovo je kukavički potez lažnog Meksikanca...'

 Fayez Nureldine / AFP
Nastavlja se prepucavanje na relaciji Ruiz - Whyte. Ovoga puta udarac je zadao borac iz Brixtona kojemu se nisu nimalo svidjeli posljednji komentari bivšeg svjetskog prvaka.

Već se neko vrijeme priče o mogućem teškaškom spektaklu koji bi u ringu spojio Dilliana Whytea (27-1) i Andyja Ruiza Jr-a (33-2), no jedna Instagram objava bivšeg prvaka dala je naslutiti da se stvari ipak ne odvijaju u tom smjeru.

Ruiz je prije nekoliko dana tvrdio da ga Whyte izbjegava te je uz objavu jedne njegove fotografije napisao kako je "već prešao na sljedećeg protivnika te da uskoro stiže velika objava".

Whytea je to očito pogodilo pa je i sam odlučio uzvratiti preko društvenih mreža. Ovoga je puta on stavio fotografiju Ruiza uz koju je ga je optužio da je napravio "tipičan kukavički potez" te ga nazvao "lažnim Meksikancem koji se sve više udaljava od prilike za velikom zaradom", ali mu i poručio da je on još uvijek zainteresiran za međusobni okršaj.

I Whyte i Ruiz slove za ponajbolje teškaše današnjice, a obojicu smo ih posljednji put u akciji gledali na boksačkom spektaklu koji se u prosincu održao u Saudijskoj Arabiji. Tada je, podsjetimo, Ruiz izgubio svoje pojaseve u revanšu s Anthonyjem Joshuom, dok je Whyte upisao 27. pobjedu svladavši Mariusza Wacha.

S nestrpljenjem čekamo rasplet ove priče...

Linker
22. rujan 2024 04:17