K1 i Boks

Wilder ipak nije konačno otišao u mirovinu?: ‘Život mu je dobar, ali on ima lavlje srce i voli na štitu izaći iz ringa. Vraća se‘

Deontay Wilder 

 AL BELLO/Getty images/Profimedia
Što se tiče zdravlja, vjerojatno je bolje da Wilder ostane na ovome. Puno teških udaraca primio je kroz svoju karijeru, i to sve od elitnih teškaša i snažnih udarača

Nakon nedavnog poraza prekidom od Zhileija Zhanga, da Wilder više nije boksač na razini na kojoj je bio nekad, postalo je jasno i onima kojima do tada već nije bilo. ‘‘Bronze Bomber‘‘ imao je jako dobru karijeru, držao je i titulu, no u posljednje vrijeme jednostavno mu ne ide.

Mnogi su ga pozvali da se konačno umirovi i prestane primati strašne udarce od elitnih teškaša, no kako za sada stvari stoje, izgleda da Wilder još uvijek nije gotov. Njegov trener, Malik Scott, jučer je u razgovoru za Genting Casino govorio kako Deontay još ima to u sebi:

‘‘Deontay ima lavlje srce i želi da ga se na štitu iznese iz ringa. Vratit će se. Deontay će se ponovno boriti. On i dalje ima svijetlu budućnost u boksu, pogotovo na visokom nivou. Porazi se dogode, čak i najvećim borcima. Trenutno mu je dobro, oporavlja se, uživa u životu i uživa u trgovini nekretninama. Na odmoru je s djecom, živi dobar život‘‘, rekao je Scott.

‘‘Sjećam se vremena kada se Derek Chisora želio boriti protiv njega, samo zato što se voli boriti protiv opasnih ljudi. Sjećam se i kada se Hearn i Joshua nisu željeli boriti protiv Deontayja. Razumijem, AJ je njihova investicija, a razgovaramo i s Ngannouom‘‘, dodao je.

Što se tiče zdravlja, vjerojatno je bolje da Wilder ostane na ovome. Puno teških udaraca primio je kroz svoju karijeru, i to sve od elitnih teškaša i snažnih udarača. Možda je ipak bolje da nastavi uživati sa svojom obitelji jer je vjerojatno već postigao najviše što je mogao u boksu.

Linker
14. rujan 2024 07:53