K1 i Boks

Vitor Belfort nakon pobjede prozvao Jakea Paula: ‘Prestani bježati od mene, upoznat ćeš svog taticu‘

Vitor Belfort
 Douglas P. DeFelice/Getty images/Profimedia
44-godišnji brazilski MMA borac silno želi odraditi borbu protiv mlade zvijezde s Youtubea

Poprilično lako obračunao se Vitor Belfort s Evanderom Holyfieldom u egzibicijskom boksačkom meču koji je sinoć ujedno i predvodio Trillerovu priredbu. Brazilac je nakon nešto manje od dvije minute došao do pobjede prekidom. Dvaput je Holyfield završavao na podu, no borba je prekinuta dok su oba borca bili na nogama. ''Phenom'' je agresivno tražio prekid, a Evander se samo branio. Sudac je odlučio prekinuti borbu iako Holyfield nije djelovao uzdrmano, a nakon borbe je i potvrdio kako nije bio u toliko velikim problemima da bi se zaustavila borba.

Ipak, Belfort je na koncu došao do pobjede u meču koji na kraju nije sankcioniran kao službeni profesionalni boksački meč, nego kao egzibicija. Brazilski MMA borac ima samo jedan profesionalni boksački meč, a ta borba datira još iz 2006. godine kada je Belfort u prvoj rundi nokautirao Josemaria Nevesa. Čini se kako 44-godišnji ''Phenom'' planira nastaviti s velikim rukavicama i u boksačkom ringu, a odmah nakon borbe prozvao je novo ime. Moglo bi se reći kako nije veliko iznenađenje da se Belfort želi boriti protiv youtubera Jakea Paula. 24-godišnja zvijezda Jake Paul u trenutno posljednjem meču savladao je Tyrona Woodleyja, a nekoliko mjeseci ranije pobijedio je i Bena Askrena. Belfort sada želi obraniti čast MMA boraca, no više od svega želi se dobro naplatiti u poznim borilačkim godinama.

''Jake Paul, prestani bježati od mene. Biti ćeš moje dijete. Upoznat ćeš svog taticu.'', rekao je Belfort u kameru netom nakon završenog meča protiv Holyfielda.

Glavni čovjek Trillera Ryan Kavanaugh stupio je u ring nakon toga i objavio je kako su spremni ponuditi 30 milijuna dolara pobjedniku toga meča koji žele organizirati na Dan zahvalnosti (25. studenog).

Vrijeme će pokazati je li Jake Paul spreman prihvatiti meč protiv MMA borca koji je fizički osjetno veći i snažniji od njegova prethodna dva protivnika.

Linker
03. srpanj 2024 21:50