K1 i Boks

(VIDEO) Vaganje za boksačku priredbu u Cardiffu potvrdilo da nas čeka pravi spektakl

Claressa Shields i Ema Kozin 

 Nick Potts/PA Images/Profimedia
Priredba "BOXXER" promocije donosi program predvođen s dva velika meča

Vrhunski boksački program čeka nas večeras u Cardiffu, program BOXXER promocije koji u glavnoj borbi donosi pravi "grudge match" kako bi ga nazvali međunarodni boksački fanovi. Jer Chris Eubank Jr. i Liam Williams uistinu ne podnose jedan drugog i to ne skrivaju, a nakon godinu dana traženja pravog termina njihov je meč napokon ispred nas.

No, tek nakon što svoj posao u ring meč ranije odrade Claressa Shields i Ema Kozin. Shields će protiv slovenske boksačice braniti tri elitne svjetske titule, a Kozin bi svoju priliku mogla pronaći u bahatosti prvakinje i samoprozvane najveće boksačice u povijesti. Shields već gleda dalje od ovog meča, u duel protiv britanske uzdanice Savannah Marshall te smatra kako joj Kozin treba biti tek meč za povratak u ring nakon MMA epizode.

Slovenka je samopouzdana i zna da ovim mečem može samo dobiti. U prvom planu poštovanje, a onda možda i nešto puno više. To je i pokazala na sučeljavanju, gdje je bez ikakvog straha ili nemira pogledati Claressi u oči.

Sučeljavanje dvije glavne zvijezde bilo je puno intenzivnije i napetije, ali srećom bez ikakvih incidenata. Boksači očito sve čuvaju za ring, gdje se očekuje 12 teških rundi. Pobjednik u ovom slučaju ne dobiva pojam, ali dobiva nešto njima dvojici puno jače i važnije.

Williams će imati prednost domaćeg terena i podršku publike, no Eubank tvrdi kako je sretan što će mu imati priliku zatvoriti usta upravo pred njegovim sunarodnjacima i navijačima.

Uglavnom, sve je spremno za jednu sjajnu boksačku večer.

Linker
26. lipanj 2024 06:31