K1 i Boks

(VIDEO) Prisjetimo se kako je Deontay Wilder prije tri godine nokautirao Luisa Ortiza

Deontay Wilder vs. Luis Ortiz 

 PictureGroup/ddp USA/Profimedia
Ususret večerašnjoj priredbi prisjetit ćemo se posljednje Wilderove pobjede i nokauta

Od posljednje borbe Deontayja Wildera prošlo je točno godinu dana, a radilo se o trećem meču protiv Tysona Furyja koji je zaključio rivalitet između ove dvojice teškaša. Pobijedio je tada Tyson Fury nokautom u jedanaestoj rundi borbe, a nakon toga je Wilder najavio da se više neće boriti i da će se umiroviti.

No, srećom to nije slučaj. Deontay ima 36 godina i sigurno ima još uzbudljivih borbi koje se mogu organizirati, a večeras će odraditi novi nastup nakon godinu dana i duge stanke. Večeras ga čeka Robert Helenius, njegov bivši sparing partner koji u svojoj profesionalnoj karijeri ima 31 pobjedu i tri poraza, a 20 puta je slavio nokautom.

‘‘U kampu radimo neke stvari koje on nikada prije nije vidio. Siguran sam da i on radi isto, odnosno ono što ja nisam vidio. Stvar koja mi se sviđa u vezi Roberta jeste njegovo ratničko srce, on je baš poput mene. Kad imate takvo srce, teško se predati. Uzbuđen sam što ću se boriti s njim i što ćemo dijeliti ring. Bit će to sjajna borba i definitivno ga ne gledam kao lak zalogaj‘‘, rekao je Wilder neki dan.

Dok čekamo večerašnju priredbu, valjalo bi se podsjetiti na posljednju pobjedu i nokaut Deontayja Wildera. Bilo je to protiv Luisa Ortiza prije nešto manje od tri godine, a video cijele borba i nokauta pogledajte ispod:

Linker
06. srpanj 2024 19:24