K1 i Boks

(VIDEO) Pojavila se snimka s Furyjevih priprema: Opet se zapustio, ali ruke i glava rade fenomenalno

 screenshot (Instagram, BoxiQ)
Tyson Fury se u Dubaiju krenuo pripremati za veliki meč koji mu slijedi u travnju

Poznato je kako je Tyson Fury boksač koji uživa u životu izvan sporta pa zbog toga ne čudi podatak da on vrlo često između mečeva nabaci poveći broj kilograma, odnosno jednostavno malo zapusti svoju fizičku spremu i formu. Srećom po njega, već je više puta dokazao kako su mu jedne prave pripreme dovoljne da se dovede u red te da odradi meč na najvišoj razini.

Kako je meč protiv Dilliana Whyte potvrđen, barem po pitanju licitacije honorara te prijedloga datuma koji bi trebao biti 23. travnja, Fury je završio sa svojim odmorom i krenuo je trenirati. Otputovao je u Dubai, gdje je u BoxiQ dvorani skupio poprilično jaku i kvalitetnu ekipu.

Boksači koji mu pomažu u pripremama spomenuti su u statusu trenera BoxiQ dvorane, uz video Furyjevog rada na fokuserima. I gotovo je fascinantno spojiti Furyjevu trenutnu fizičku staturu s onim što pokazuje kad krene boksati. Uistinu je fenomen, što možete sami zaključiti iz priloga.

"Nakon 15 rundi u ringu s Josephom Parkerom, Rockyjem Fieldingom, Deanom, Daryllom Hallom i Kaijem Richmondom, Tyson je na kraju odradio i fokusere. Ovaj čovjek je pravi stroj. Hvala što si došao u dvoranu, to je dan koji nikad neću zaboraviti", napisao je.

Nije poznato kakvi su Furyjevi planovi za pripreme i gdje će ih sve provesti, no rijetko tko sumnja da će se dovesti u vrhunsku formu. Ovo već sad izgleda dobro, iako bi netko samo prema stanju njegovog torza mogao pretpostaviti da nije u stanju odraditi par kvalitetnijih rundi. Sudeći po gore navedenom statusu, to kod njega nije slučaj.

Što se tiče samog meča, 21. veljače rok je za okončanje pregovora, što ne znači da se isti možda neće produžiti. Najvažnije je meč ugovoriti, a onda ćemo još jednom imati priliku uživati u performansama ovog rijetko viđenog majstora.

Linker
04. srpanj 2024 17:11