K1 i Boks

(VIDEO) ‘Plavokosa bombarderka‘ još jednom preuzela pažnju: ‘Eddie Hearn dao je sve da se suzdrži‘

Eddie Hearn, Ebanie Bridges i David Diamante
Na ovotjednoj priredbi Matchroom Boxinga svoj novi nastup upisat će Ebanie Bridges

Jako dobro je Eddie Hearn znao što radi kad je početkom ove godine poslao ugovor tada još globalno nepoznatoj australskoj boksačici Ebanie Bridges. Debitirala je za promociju 34-godišnja Bridges u travnju ove godine, na priredbi predvođenoj mečem Connora Bena i Samuela Vargasa, a unatoč porazu od Shannon Courtenay, inače njenom prvom u karijeri, ostavila je itekako značajan dojam.

Svojim golišavim stajlingom i performansom na vaganju nije mogla nikoga ostaviti ravnodušnim, dok je u meču pokazala veliku srčanost kad je unatoč primljenim batinama izdržala svih deset rundi. Kasnije je krvavog lica i zatvorenog oka zadržala svoj prepoznatljivi osmijeh, a broj pratitelja na Instagramu višestruko je porastao. Eddie Hearn ponovno je pogodio. Kad je prava zvijezda meča poražena borkinja, lako je pretpostaviti da je tu nešto posebno.

Broj njenih Instagram pratitelja otišao je na preko 200 tisuća, objave su bile redovne, a u međuvremenu se čekalo ugovaranje novog meča koje je napokon došlo. Ebanie je postala sudionicom druge ovogodišnje Fight Camp priredbe. U subotu 7. kolovoza vrijeme je za njen meč protiv Bec Connolly (3-9), meč namijenjen prije svega njenoj dodatnoj promociji i gradnji statusa jedne od najvećih ženskih boksačkih zvijezda. Svi njeni fanovi napokon su dočekali tjedan unutar kojeg će se taj meč dogoditi.

Na današnjem vaganju ponovno je napravila show. Iz prve se nije dalo zaključiti u kakvom će stanju statu na vagu, no kad se krenula razodijevati, bilo je jasno tko će još jednom ukrasti gotovo svu pažnju. Jer Ebanie je djevojka kod koje se uistinu ima što zamijetiti, to joj nitko ne može osporiti. Vidjeli smo to na snimci službenog vaganja, a još je sve iz boljeg kuta prikazano na onoj koju je snimio njen tim.

"Eddie daje sve od sebe da se ne primijeti kako me gleda, a David Diamante je u jednom trenutku zaboravio moje ime. Nadam se da vam se svidio leopard", napisao je Ebanie uz jednu od dvije snimke koje je objavila.

Inače, radi se o jako dobroj kolegici hrvatskog teškaša Alena Babića, koji također nastupa na ovoj priredbi pa ne treba čuditi kako su njih dvoje ovog tjedna iskoristili priliku zajedno trenirati. Babić je više puta pohvalio Ebanie kao sjajnu djevojku i boksačicu te kako mu je drago što su u dobrim odnosima. Svakako će biti jedan od njenih mnogobrojnih ovotjednih navijača.

Ebanie je ovog puta veliki favorit u svome meču, koji se nalazi gotovo na samom početku Matchroomovog programa, no to ovog puta nije niti bitno. Najvažnije je dodatno izgraditi njeno ime i njen "brand", s ciljem da ona vrlo brzo postane netko tko će svojim imenom moći nositi Matchroomov program. Za sada joj ide jako dobro.

Iako su joj 34 godine te je dugo bila tek lokalno istaknuta amateska boksačica, nije kasno da Ebanie napravi nešto od svoje boksačke karijere. Ako ne od boksačke, ona na društvenim mrežama ide joj i više nego dobro, a naravno da je boks jako dobar alat kako to dodatno poboljšati.

Za kraj, Ebanie je sve svoje fanove na Instagramu pitala koja im se od sedam fotografija s vaganja najviše sviđa. Ako želite, možete joj i vi odgovoriti.

Linker
04. srpanj 2024 23:54