K1 i Boks

(VIDEO) ‘Ovo je uskrsnuće Savagea!‘: Alen Babić prvo glavom udario mikrofon, a onda prekinuo intervju šefa Matchrooma

Alen Babić i Frank Smith

 Screenshot (youtube, Ifl Tv)
Alen Babić ponovno je probudio onog stargog ‘Savagea‘ u sebi

Sutra navečer, naš boksač Alen Babić ima novi ispit ispred sebe. Nezgodni Johnny Fisher bit će njegov novi zadatak, a teškaš je to koji za nikoga nije lagan zadatak. Pokušat će ‘‘Savage‘‘ doći do druge uzastopne pobjede nakon što se uspješno vratio iz poraza, a ovog puta nije izabrao laganog protivnika.

Pobjeda nad Fisherom Babiću može donijeti puno toga, no isto tako, puno toga može izgubiti u slučaju poraza. Bio bi to njegov drugi profesionalni poraz te je pitanje što bi bilo nakon toga, no, nadamo se da ćemo ipak gledati prvi scenarij u kojemu će njegova ruka biti podignuta.

Kako se meč približava, izgleda da Alen sve više ulazi u lik i djelo ‘‘Savagea‘‘. Jučer je prvo na press konferenciji glavom udario mikrofon na iznenađenje Eddieja Hearna, te poručio ‘‘je**š ovaj mikrofon‘‘.

Nakon iste pressice, ‘‘Savage‘‘ je uskočio u intervju kojeg je za iFL TV davao šef Matchroom Boxinga, Frank Smith. Prvo se Alen pred kamerama malo našalio sa Smithom, da bi onda u mikrofon poručio Fisheru:

‘‘Ovo je stari Savage. Vidjet ćete lijepo uskrsnuće Savagea. Mislim da je ovo mjesto na kojem će Savage uskrsnuti, ovo neće biti šou Johnnyja Fishera, nego Savageov šou. Slomit ću mu facu.‘‘

Video cijele situacije možete pogledati ispod, a danas bi na rasporedu trebala biti službena vaganja. Vidjet ćemo kolika će biti razlika među njima jer je Fisher fizički dosta veći, no, dok to ne saznamo, uživajte u video materijalima za koje se pobrinuo ‘‘Savage‘‘ Babić.

Linker
06. srpanj 2024 12:42