K1 i Boks

(VIDEO) Možda ovaj meč nije tako besmislen? Pogledajte kako Mike Tyson ‘razvaljuje‘ fokusere

Mike Tyson

 Screenshot (instagram, Mike Tyson)
Mnogi kritiziraju ugovaranje meča između Jakea Paula i Mikea Tysona, ali legendarni "Iron" ozbiljno se priprema

Jako je teško pronaći smisao meča između Jakea Paula i Mikea Tysona. 27-godišnji Paul trebao bi 15. studenog (11. mjesec) ukrstiti rukavice s boksačkom legendom, ali danas ipak 58-godišnjim "Iron" Mikeom.

Da, nekoć je Mike Tyson bio vjerojatno najstrašniji tip na planetu. Miks njegove agresivnosti vještine i fizičke snage činio ga je najboljim boksačem na svijetu i tipom koji je ulijevao strah u kosti. Ali Mike Tyson dugi niz godina izvan je natjecateljskog pogona, a godine i boksačka karijera sve više uzimaju danak.

Nije to spriječilo Paula da svejedno ugovori meč protiv Mikea Tysona. On nema puno toga za izgubiti. Meč će generirati velike prihode što je Paulu na kraju najbitnije, a prema svemu sudeći, Jake bi trebao doći do pobjede i tako će dodati ime Mikea Tysona u svoj rezime.

Mnogi boksački fanovi nadaju se kako do ovog meča ipak neće doći jer ne žele gledati svog junaka Tysona kako gubi boksački meč protiv tipa koji je tek nekoliko godina u boksu, a prije toga bio je YouTuber. Međutim, Mike Tyson unatoč godinama možda neće biti tako lak zalogaj.

"Iron" je pripremama pristupio vrlo ozbiljno i naporno se sprema za meč protiv Paula. Kako bi "umirio" zabrinute fanove, Tyson je objavio kraći video na svom Instagram profilu. Isječak je vrlo kratak, ali možete vidjeti Mikea kako "razvaljuje" fokusere i djeluje vrlo eksplozivno i brzo.

Kako će sve to izgledati u "široj slici", odnosno u ringu kada se nasuprot njega nađe puno mlađi i svježiji protivnik, vjerojatno ćemo saznati 15. studenog. Podsjećamo, Tyson je jedanput već otkazao ovaj meč zbog zdravstvenih tegoba, a nije isključeno da ne izdrži trening kamp i jednostavno u potpunosti otkaže ovaj meč.

Linker
05. listopad 2024 10:44